Dixa ska växa genom ökad tillgänglighet

Dixa RA+JL_2

Dixa

Johanna Lundberg är marknadsansvarig och Rickard Albinsson vd på expanderande Dixa i Stockholm.

Stockholmstryckeriet Dixa fortsätter att växa och i mellandagarna flyttar företaget till dubbelt så stora lokaler för att möjliggöra en fortsatt expansion. 2013 omsatte man 31,5 miljoner kronor och under 2014 har man växt ytterligare med runt 20 procent berättar Johanna Lundberg som är marknadsansvarig på företaget.

– Vi har ett kontinuerligt arbete med att stärka vårt erbjudande mot större företag och organisationer, vilket visat sig givande. Därutöver har vi haft bra utdelning på vårt breda utbud och vår flexibilitet, säger Johanna Lundberg i en kommentar till Branschkoll.

Med de större lokalerna hoppas man att företaget nu blir ännu mer tillgängligt för kunderna. Man planerar att erbjuda kunderna ännu mer av pappersprover, referensprodukter och annan inspiration.

– Vi är för trångbodda i våra nuvarande lokaler och det här blir därför ett naturligt steg för att kunna fortsätta att växa som vi vill. Flytten känns också som en spännande nystart och blir ett tydligt avstamp i vår tillväxtplan för de kommande åren, säger Rickard Albinsson, vd för Dixa i en kommentar.

De nya lokalerna ligger bara 50 meter från de nuvarande.

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se