Logga in

Digaloo söker VD

06 september, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Som en affärsdriven VD för Digaloo kommer du med ditt inspirerande och engagerande ledarskap ta företaget till nästa steg i den framgångsrika utvecklingsresan. Du har det övergripande ansvaret för den operativa verksamheten i företagets olika delar och du kommer aktivt tillsammans med styrelsen vara en del i den strategiska planeringen. I rollen som VD blir dina främsta uppgifter att vara nära våra kunder och leda den operativa verksamheten samt att skapa lönsam tillväxt genom att identifiera nya framgångsrika utvecklingsmöjligheter.

Genom ditt engagerande och förtroendeingivande sätt att leda skapar du engagerade och motiverade medarbetare i en företagskultur som får människor att växa och ta ansvar. Tillsammans med medarbetare och kunder renodlar och utvecklar du relationer och affärer så att verksamheten når de uppsatta målen.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från ledande arbete inom försäljning eller marknadsföring. Har du haft arbeten som inneburit att ta varumärken, produkter eller tjänster från en nivå till en annan ser vi det som mycket positivt.

Du har mångårig erfarenhet från tjänsteproducerande verksamhet och drivs av att få utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder.

I ditt ledarskap är du tydlig och kommunikativ. Du har en stor förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare så att ni tillsammans når uppsatta mål. Som person är du trygg och förtroendeingivande. Du har lätt för att samarbeta och involvera andra i ditt arbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77.

Välkommen med din ansökan på www.testhuset.com senast den 23 september.

Digaloo är Sveriges marknadsledande digitaltryckeri. Företaget omsätter närmare 50Mkr och ingår i Taberg Media Group. Idag är vi 30 personer som alla delar passionen för grafisk produktion. Företaget sitter i moderna lokaler i expansiva Hagastaden i centrala Stockholm. Med hög kompetens och brinnande engagemang underlättar vi vardagen för en mängd kvalitetsmedvetna kunder inom bl.a. reklam- och modebranschen. Vår service och förmåga att skapa mervärde till våra uppdragsgivare har blivit vårt kännetecken. Med den senaste tekniken och välutvecklade processer levererar vi idag produkter och tjänster med högsta kvalitet i fokus. I en allt mer digitaliserad värld ser vi att tryck är mer levande än någonsin. Genom nya innovativa produkter och tjänster växer företaget starkt och expanderar.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Ny kampanj: Budskapet om papprets kraft och hållbarhet måste spridas brett

Vill visa kraften och hållbarheten i pappersburen information – ”kunderna ska inte känna några tvivel för att använda papper som kommunikationskanal” (mer…)

Följ konkurser och varsel i kommunikationsbranschen – Grafisk bransch hänger inte med övriga näringslivet

Branschkoll har idag nylanserat sidorna för konkurs- och varselstatistik i kommunikationsbranschen. Nya diagram uppdateras nu löpande så fort ny statistik kommer in från de olika källorna. Augustisiffrorna har precis landat.

Oatly fortsätter med sin skarpa fysiska kommunikation – nu också med produktmedia

I dagarna lanserade Oatly sin senaste kampanj ”spola mjölken” med stora inslag av fysisk kommunikation.

Bonnierförlagen anställer stjärnskott som ny vd

(Foto: Peter Jönsson)

Sara Börsvik tar i januari över som vd för Bonnierförlagen efter Håkan Rudels. (mer…)

Två nischade förpackningsbolag går samman – ny webbshop redan öppnad

Lennart Myrlöv och Peter Sandström från Grycksbo Box & Print tillsammans med Jakob Skarin från Jakebox. (Bild: Press)

Jakebox och Grycksbo Box & Print går samman i det nya bolaget Niceboxes. (mer…)

Konsumtionen av böcker ökar – förlagens försäljning sjunker

Konsumtionen av böcker ökar – under första halvåret 2019 med 5,1 procent – det är de digitala abonnemangstjänsterna som står för hela ökning.  (mer…)

Tryckeri byter ut offset mot två nya digitalpressar

Investerar stort i digitaltryck. (mer…)

Z-Profil tecknar globalt avtal med jättekund

Z-Profil ska framöver sköta hanteringen av Komatsu Forests arbetskläder och produktmedia. (mer…)

Nedåt för samtliga mediekategorier i augusti 2019 – ”finns anledning till oro”

Många negativa faktorer som påverkar konsumtionen och därmed medieköpen.