Logga in

Digaloo söker VD

06 september, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Som en affärsdriven VD för Digaloo kommer du med ditt inspirerande och engagerande ledarskap ta företaget till nästa steg i den framgångsrika utvecklingsresan. Du har det övergripande ansvaret för den operativa verksamheten i företagets olika delar och du kommer aktivt tillsammans med styrelsen vara en del i den strategiska planeringen. I rollen som VD blir dina främsta uppgifter att vara nära våra kunder och leda den operativa verksamheten samt att skapa lönsam tillväxt genom att identifiera nya framgångsrika utvecklingsmöjligheter.

Genom ditt engagerande och förtroendeingivande sätt att leda skapar du engagerade och motiverade medarbetare i en företagskultur som får människor att växa och ta ansvar. Tillsammans med medarbetare och kunder renodlar och utvecklar du relationer och affärer så att verksamheten når de uppsatta målen.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från ledande arbete inom försäljning eller marknadsföring. Har du haft arbeten som inneburit att ta varumärken, produkter eller tjänster från en nivå till en annan ser vi det som mycket positivt.

Du har mångårig erfarenhet från tjänsteproducerande verksamhet och drivs av att få utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder.

I ditt ledarskap är du tydlig och kommunikativ. Du har en stor förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare så att ni tillsammans når uppsatta mål. Som person är du trygg och förtroendeingivande. Du har lätt för att samarbeta och involvera andra i ditt arbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77.

Välkommen med din ansökan på www.testhuset.com senast den 23 september.

Digaloo är Sveriges marknadsledande digitaltryckeri. Företaget omsätter närmare 50Mkr och ingår i Taberg Media Group. Idag är vi 30 personer som alla delar passionen för grafisk produktion. Företaget sitter i moderna lokaler i expansiva Hagastaden i centrala Stockholm. Med hög kompetens och brinnande engagemang underlättar vi vardagen för en mängd kvalitetsmedvetna kunder inom bl.a. reklam- och modebranschen. Vår service och förmåga att skapa mervärde till våra uppdragsgivare har blivit vårt kännetecken. Med den senaste tekniken och välutvecklade processer levererar vi idag produkter och tjänster med högsta kvalitet i fokus. I en allt mer digitaliserad värld ser vi att tryck är mer levande än någonsin. Genom nya innovativa produkter och tjänster växer företaget starkt och expanderar.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Nyförvärvat tryckeri i konkurs

Svenskt tryckeri uppköpt av utländsk aktör

Brandfactory i Sverige försatt i rekonstruktion – snart klart med ny ägare

Stora delar av Brandfactory i Sverige har gått in i en företagsrekonstruktion. Förhandling med ny ägare pågår. (mer…)

Ny print-tjänst för fotoböcker och bilder i Skandinavien

I ett samarbete med

Live från Workflow Summit – missa inte dessa 12 världsexperter inom print

Grafkom Workflow Summit sänder idag live från Stockholm i samarbete med Inkish. Men det är bara 12 av de 31 talarna som går att följa för dig som inte är på plats. (mer…)

Landa utökar produktionskapaciteten och börjar rulla ut pressar

Tryckpress från Landa installeras på tredje våningen hos tryckeriet ZRP i Kina. (Bild: Landa)

Med en ny produktionsenhet i drift och en till som ska börja byggas startar Landa serieproduktion av sina tryckpressar.

Maffigt – och viktigt – program med 31 talare på Workflow Summit

På tisdag 12 november går Workflow Summit i Stockholm och alla förberedelser är i stort sett klara. 31 talare kommer att vara på plats för att inspirera till automatisering i branschen. (mer…)

Hon är västra Sveriges främsta entreprenör

Evelina Lindgren som är vd för förpackningsföretaget Apak har gått vidare till riksfinalen i tävlingen EY Entrepreneur of the Year. (mer…)

Här är branschens 15 superföretag inom print och promotion

Många profil- och grafiska företag går fortsatt starkt och hela 15 företag tar glädjande sig in på listan över årets superföretag. Ett tydligt friskhetstecken och många av aktörerna kommer dessutom från den ”nya skolan”.