Logga in

Digaloo söker Grafisk formgivare/Prepress

20 december, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Digaloo är Sveriges marknadsledande digitaltryckeri. Företaget omsätter närmare 50Mkr och ingår i Taberg Media Group. Idag är vi 27 personer som alla delar passionen för grafisk produktion. Företaget sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm. Med hög kompetens och brinnande engagemang underlättar vi vardagen för en mängd kvalitetsmedvetna kunder inom bl.a. reklam- och modebranschen. Vår service och förmåga att skapa mervärde till våra uppdragsgivare har blivit vårt kännetecken. Med den senaste tekniken och välutvecklade processer levererar vi idag produkter och tjänster med högsta kvalitet i fokus.

I en allt mer digitaliserad värld ser vi att tryck är mer levande än någonsin. Genom nya innovativa produkter och tjänster växer företaget starkt och expanderar.

Digaloo söker nu grafisk formgivare på heltid för att utföra kreativa uppdrag som förmedlar, förstärker och förädlar våra kunders budskap. Arbetsuppgifterna är varierande men innehåller i huvudsak kreativt skapande av tryckfärdiga original samt optimering och kvalitetskontroll i form av prepress.

Som formgivare på Digaloo är du en del av ett starkt samarbetande team med många olika spetskompetenser där möjlighet till kompetensutveckling är stor. Inom teamet ingår även ansvar för intern marknadsföring, web och sociala medier vilket innebär att kompetens inom dessa områden är meriterande.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från tryckeribranschen alternativt en yrkesrelaterad eftergymnasial utbildning. Vi värdesätter personliga egenskaper högt och för att trivas i rollen så är det viktigt att du är engagerad, lösningsorienterad och en bra lagspelare.

Söker du en nytänkande och utvecklande arbetsplats med kompetenta och härliga kollegor har du hittat rätt!

Skicka din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till rekrytering@digaloo.se. Sista ansökningsdag är 31:e januari, intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Vid frågor angående tjänsten, kontakta Claes Lappalainen på classe@digaloo.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Göteborgstryckeriets kalenderförlag satsar på ny produktmedia – ska ut i Europa

Stefan Johansson på Gullers Trading var på PSI-mässan i början av januari och visade upp sina anteckningsböcker som nu ska bli produktmedia.

Kalenderspecialisten Gullers Trading ställde ut på produktmediamässan PSI i Tyskland i början av januari.

Postnord Strålfors investerar ytterligare i 3D-printing

Tomas Lundström, Head of 3D på Postnord Strålfors (Bild: Postnord)

Utvecklingen av tekniken med 3D print går snabbt och skapar helt nya möjligheter för logistikbranschen. (mer…)

Pappers- och skogsbolag blir elleverantör – Holmen bygger vindkraftverk för 1,3 miljarder

Holmens ska bygga 26 vindkraftverk på egen mark utanför Skellefteå.

Köper CO2-neutral tryckpress

Trond Erik Isaksen på Livonia är i full färd med att installera nya tryckpressar – använder klimatkompensering från Heidelberg.

Livonia Print klimatkompenserar ny tryckpress.

Smarta belysning i trycksak – så mycket finish får du för 16 miljoner

Exklusivt magasin för ägare av en ovanlig bil.

Strands Grafiska lever vidare – Ljungbergs köper namnet och anställer åtta

Sofia Ljungberg är vd för Ljungbergs Tryckeri som driver Strands Grafiska vidare i Lindesberg.

Strands Grafiska tas över av Ljungbergs Tryckeri som köper varumärket, kundregistret, varulagret och en del av maskinerna. (mer…)

Åtta.45 köper CA Andersson

Det anrika tryckeriet i Malmö får nytt liv med Åtta.45 som ägare. (mer…)

Branschkoll-året 2019

Några av alla de personer och företag som Branschkoll skrivit om under 2019.

Att det är en turbulent tid för grafiska branschen är det ingen tvekan om. Vilket visar sig med all tydlighet på listan över de tio mest lästa artiklarna under 2019. (mer…)

Print Next växer med Nopa som ny medarrangör

Den grafiska branschens framtidsevent Print Next växer vidare (mer…)