Datumen klara för nästa Nordic Profile Fair Online

_2021_PWA_logo

Det blir en digital variant även i höst av Nordic Profile Fair, datumet är nu satt till 17-19 augusti under vecka 33.

Inför upplaga tre av den digitala mässan ska man fortsätta utveckla plattformen och finslipa de mest uppskattade funktionerna. Fokus ligger framför allt på att få en större användningen av videochattfunktionen.

Filmerna i montrarna skapar definitivt ett mervärde, men för att få full utväxling ska besökare och utställare också kunna
mötas ”live” på mässan och diskutera produkter och upplägg
, skriver man i ett pressmeddelande.

Ett annat uppskattat inslag som man behåller är att mässan är ”kvällsöppen” så att besökarna kan gå in i obemannade montrar för att kika på produkter och filmer.

– Som läget ser ut med pandemin just nu går det inte att ha fysisk mässa i augusti. Vi har kontinuerlig kontakt med Elmia som är vår samarbetspartner, så om vaccinationen lyckas bättre än hittills kanske det finns ett ljus senare under hösten eller i alla fall i början på nästa år. Men som sagt inget vi kan lova när det gäller att träffas i större grupper och garantera utställarnas/besökarnas trygghet. Oavsett har vi sett att den digitala mässan har kommit för att stanna så den kommer vi köra och utveckla. Det gäller att hålla ut, förbereda sig och hitta nya vägar, säger Maria Olsson på PWA till Branschkoll.

Mer information hittar du här.

Annons

Priset på plast rekordhögt

‎För den som letar efter exempel på inflation i dag är råvaror ett bra ställe att börja på. Koppar, stål, trä och plast är antingen nära eller på rekordhöga nivåer.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenskt tryckeri startar postersajt mot nischad konsumentgrupp

Ska hjälpa föräldrar piffa till barnrummen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenska Posterland expanderar till Tyskland

Bara ett halvår efter starten.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Posterföretag fick nästan 5 gånger mer betalt än väntat

Det svenska posterföretaget köptes upp av modeföretag.

redaktionen@branschkoll.se
Annons