DanagårdLitho söker tekniskt ansvarig för prepress

danagardlitho_webb

DanagårdLitho är en av Sveriges större grafiska producenter med bl.a. verksamhet i Ödeshög, Motala, Göteborg och Stockholm och vi söker nu en teknisk ansvarig för prepress. 

Du som söker ska ha erfarenhet från branschen, och då främst inom prepress. Du ska ansvara för att allt fungerar löpande med all prepress-teknik samt arbeta med utveckling av IT och nya tekniska lösningar inom hela vårt produktionsflöde. Du kommer även att ha kontakt med såväl kunder som leverantörer.

Du kommer att ingå i ett team med engagerade kollegor vilket medför att du som söker också behöver vara engagerad liksom självgående i din roll samt vara ordningsam och strukturerad.

Din placering kommer att vara i Ödeshög.

Vill du bli en i vårt lag, skicka in din ansökan till jobb@dgli.se senast den 24 juni 2021.

Frågor kring tjänsten besvaras av vår produktionschef Fredrik Ihrfeldt på nummer 0144-761 30

DanagårdLitho är en av Sveriges största grafiska producenter. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media.

Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund.

DanagårdLitho har cirka 70 medarbetare och omsätter cirka 130 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och produktion och huvudkontor i Ödeshög.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hon blir Brover Groups nya E-Commerce Manager

brover group

Brover Group som äger Justnu, Printer och Calligraphen har anställt Helen Johansson som E-Commerce Manager till huvudkontoret i Borås.

– Helen kommer att ansvara för våra dotterbolags e-handelssatsningar och vara drivande i vår digitala omställning, säger Brover Groups CMO, Martin Ghaoui, i ett nyhetsinlägg.

Helen beskrivs som en Senior SEO-strateg med en magisterexamen i dataekonomi och även bedrivit utbildning inom digital marknadsföring.

– Helen har precis den bakgrund och kunskap som vi behöver inom Brover Group. Hon kommer att vara drivande för att våra dotterbolag ska kunna ta ledande positioner inom e-handel och digitalisering i sina respektive områden, säger Brover Groups vd, Jan Veres.

Helen tillträdde rollen den 7 juni.

redaktionen@branschkoll.se

28 oktober: Print Next har fått ett datum

Nätverket Grafkom, Grafiska Företagen och Nopa gör ett tredje försök att arrangera Print Next – ”Nordens största nätverksträff för grafisk bransch”.

Det blir den 28 oktober och platsen är hotell Royal Park i Frösundavik i Stockholm.

Det är en tidigare idrottsanläggning som byggt om till konferenslokal och studio under pandemin. Högt i tak och gott om plats/luft.

Spännande talare och nätverkande i branschen utlovas – så boka datumet redan nu.

Anmälan är öppen!

redaktionen@branschkoll.se

Revisionsbolag vinner tvist mot trycksaksbolag i konkurs – slipper betala 11 miljoner i skadestånd

redaktionen@branschkoll.se

Ännu ett år med minskande klimatpåverkan för Lessebo

redaktionen@branschkoll.se