Logga in

DanagårdLitho söker Affärsorienterad säljare (B2B)

14 januari, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Vi är på jakt efter fler kollegor till vårt säljteam! Kanske är det du? DanagårdLitho växer och vi vill nu stärka vårt försäljningsteam med fler hungriga, passionerade säljare. Vi söker nu därför en ny kollega med placering i Göteborg.

Vi tänker oss att du motiveras av att vinna nya affärer och att du trivs i en prestationsinriktad miljö med högt tempo. Eftersom vi brinner för utveckling och nya tillvägagångssätt, letar vi efter kollegor som kan utmana oss i vårt sätt att arbeta och som inte är rädda att ifrågasätta det existerande. Du bör dock ha erfarenhet av försäljning av främst visuell kommunikation och storformat/expo.

Rollen kommer erbjuda stora möjligheter för dig att växa och utveckla dina kunskaper som säljare. Du kommer till en attraktiv och förändringsbenägen arbetsgivare och du kommer samarbeta med ett härligt team med högt i tak och som värdesätter att ha kul på jobbet.

Rollen kommer innebära ansvar och utveckling av affärer och relationer med både nya och befintliga kunder inom din region. Du kommer ha kund-, offert-, avtals- och budgetansvar med rapportering till sälj- och marknadschef. Du får dessutom arbeta i en modern och framåtriktad arbetsmiljö i nya lokaler.

Vi söker dig som är:

  • Mycket driven
  • Mycket kundorienterad som noga lyssnar in kunders behov och utmaningar
  • Kreativ, nytänkande och ser utvecklingspotential
  • Ambitiös och strukturerad
  • Kvalitetsmedveten och ansvarstagande

Ansökan

Marknadsmässiga anställnings- och lönevillkor erbjuds. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan skickas direkt till vår VD Peter Hjelm pehj@dgli.se. Ansökan sker genom CV och Personligt och kreativt utformat brev. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och vi arbetar med urval och intervjuer löpande.

Om DanagårdLitho AB

DanagårdLitho är en av Sveriges största grafiska producenter och ledande med avseende på hållbarhet, kvalitet och enkelhet. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media. Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund.

DanagårdLitho har cirka 70 medarbetare och omsätter cirka 160 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och produktion och huvudkontor i Ödeshög.

Läs mer på www.danagardlitho.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Arctic med nytt is-vitt papper

Efter White, Highwhite och Ivory kommer nu Ice i Arctic Papers serie Arctic Volume. (mer…)

Snabbväxande online-tryckeri och Landa kommer till Print Next den 7 maj

Koen Vlieghe från Landa och Wouter Haan som driver ett snabbväxande onlinetryckeri delar med sig av sin kunskap på Print Next den 7 maj.

Grafkom arrangerar den 7 maj nätverksträffen Print Next tillsammans med Grafiska Företagen och Nopa. Nu börjar talarna presenteras och på listan finns företag som Landa och Simian. (mer…)

Alsander och Stålhäll ska leda Brandfactory efter rekonstruktionen

Brandfactory har avslutat sin rekonstruktion och Martin Alsander tar över som koncernchef.

Addbrands trycksaker finns nu hos Unitedprofile – enkelt tillgängliga hos anslutna återförsäljare

Johannes Råsbrant, marknadschef på Addbrand och Mange Lindblad, vd på Unitedprofile.

Den senaste leverantören att ansluta sig till Unitedprofile är trycksaksproducenten Addbrand – som blir den första leverantören hos Unitedprofile vars huvudfokus ligger på just trycksaker. (mer…)

Så påverkar Coronaviruset branschen

Coronavirus är egentligen en grupp av olika virus, det senast upptäckta viruset heter Novel coronavirus 2019 (2019-nCoV). Namnet kommer från latinets ord för krona ”Corona” eftersom viruset påminner om just en krona. (Bild virus: WHO)

I skrivande stund är över 60.000 bekräftat smittade av Coronaviruset och över 1.300 av dessa har lett till dödsfall. Viruset har dominerat mediebevakningen världen över de senaste veckorna, allmänheten är orolig och många drar sig för att resa till framförallt Kina, men även Asien generellt. Men hur påverkar viruset vår bransch?

Kraftigt ökat intresse för information om hållbarhet och det tryckta mediet

Niklas Bille var snabb med att börja använda information om det tryckta mediets hållbarhet från Two Sides – som bland annat tagit fram en broschyr om myter och fakta kring tryck och papper. (Bilder: Two Sides Nordics)

Two Sides, som informerar om det tryckta mediets hållbarhet, blir allt mer aktiva i Norden. Nyligen öppnade man upp för lokala företag att bli partners och har redan fått med sig elva företag i Norden och Baltikum – varav tre svenska och fyra norska tryckerier. (mer…)

Scanlux Packaging öppnar kontor i Sverige

Jasmine Jilltoft och Anna Pramborn som ska jobba på Scanlux nyetablerade kontor i Helsingborg.

Danska förpackningsaktören Scanlux Packaging öppnar kontor i Helsingborg.

Strejken är över: Finska pappersindustrin har ett nytt kollektivavtal

Nu kan papper lastas igen i finska hamnar. (Bild: Wikimedia Commons, Hummelhummel [CC BY-SA])

Den finska strejken i pappersindustrin är över. (mer…)

Komori utökar med efterbehandling inom civitryck – förvärvar MBO

Japanska Komori utökar sin produktportfölj med falsmaskiner genom att förvärva tyska MBO. Detta betyder att MBO gör ett nytt försök att sälja verksamheten. (mer…)