Logga in

DanagårdLitho söker Affärsorienterad säljare (B2B)

14 januari, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Vi är på jakt efter fler kollegor till vårt säljteam! Kanske är det du? DanagårdLitho växer och vi vill nu stärka vårt försäljningsteam med fler hungriga, passionerade säljare. Vi söker nu därför en ny kollega med placering i Göteborg.

Vi tänker oss att du motiveras av att vinna nya affärer och att du trivs i en prestationsinriktad miljö med högt tempo. Eftersom vi brinner för utveckling och nya tillvägagångssätt, letar vi efter kollegor som kan utmana oss i vårt sätt att arbeta och som inte är rädda att ifrågasätta det existerande. Du bör dock ha erfarenhet av försäljning av främst visuell kommunikation och storformat/expo.

Rollen kommer erbjuda stora möjligheter för dig att växa och utveckla dina kunskaper som säljare. Du kommer till en attraktiv och förändringsbenägen arbetsgivare och du kommer samarbeta med ett härligt team med högt i tak och som värdesätter att ha kul på jobbet.

Rollen kommer innebära ansvar och utveckling av affärer och relationer med både nya och befintliga kunder inom din region. Du kommer ha kund-, offert-, avtals- och budgetansvar med rapportering till sälj- och marknadschef. Du får dessutom arbeta i en modern och framåtriktad arbetsmiljö i nya lokaler.

Vi söker dig som är:

  • Mycket driven
  • Mycket kundorienterad som noga lyssnar in kunders behov och utmaningar
  • Kreativ, nytänkande och ser utvecklingspotential
  • Ambitiös och strukturerad
  • Kvalitetsmedveten och ansvarstagande

Ansökan

Marknadsmässiga anställnings- och lönevillkor erbjuds. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan skickas direkt till vår VD Peter Hjelm [email protected] Ansökan sker genom CV och Personligt och kreativt utformat brev. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och vi arbetar med urval och intervjuer löpande.

Om DanagårdLitho AB

DanagårdLitho är en av Sveriges största grafiska producenter och ledande med avseende på hållbarhet, kvalitet och enkelhet. Vi hjälper företag och organisationer att förenkla hanteringen av tryckt och digital media. Bland våra tjänster ingår allt från produktion av miljövänliga trycksaker i vårt vindkraftsdrivna tryckeri till webbmedier och digitala verktyg. Vi erbjuder även reklambyråtjänster genom vårt dotterföretag Bergström & Sund.

DanagårdLitho har cirka 70 medarbetare och omsätter cirka 160 Mkr med försäljningskontor från Stockholm till Helsingborg och produktion och huvudkontor i Ödeshög.

Läs mer på www.danagardlitho.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Svanen skruvar åt miljökraven för trycksaker – här är förslagen till nya kriterier

Nordisk Miljömärkning som står bakom miljömärket Svanen har publicerat ett nytt förslag till kriterier för tryckerier och trycksaker. Större krav på kontrollerat papper och man vill också införa begränsningar för användandet av UV-färger både i offset och digitalt. Nya krav på att trycksaker ska kunna avfärgas finns också.

Postnord ger bort 15.000 vykort

Postnord ger bort 15.000 vykort från sin app Riktiga Vykort (mer…)

Storformatstryckeri får ny ägare

Storformatstryckeriet blir nu en del av den växande koncernen.

Antalis förvärvat av Japaner

Japanska pappersdistributören Kokusai Pulp and Paper (KPP) har förvärvat samtliga Antalis aktier av majoritetsägaren Sequana.

Xerox drar tillbaka budet på HP

Xerox har dragit tillbaka sitt bud på HP. De anger den globala hälsokrisen som anledning. (mer…)

Uppköpt Landa-konceptet redo för lansering – folierar resurssnålt

På förra Drupa presenterade Benny Landa inte bara sina tryckpressar utan också teknologin ”Nano-foil”, ett fint metallpulver (mer…)

Ingen panik hos Hot Screen – ”fortfarande full produktion”

Branschkoll har varit i kontakt med Hot Screens vd Fredrik Skanselid. Bolaget har kunder i branschens alla hörn och kan därför delvis agera måttstock, har märkt av Corona men än så länge är det under kontroll. Men vd Fredrik Skanselid säger till Branschkoll att ”det gäller att vara ödmjuk” inför situationen.

Gelato öppnar upp sitt nätverk av tryckerier

(Bild: Gelato)

”Utbrottet av Covid-19 visar på vikten av lokal produktion och starka leveranskedjor. Just nu, när landsgränser stängs och leveranskedjor bryts, är många produkter begränsade till den marknad där de produceras.” (mer…)

Flyeralarm går sin egen väg i jakten på nya återförsäljare

Jonas Lambæk Thestrup på Flyeralarm berättar om den nordiska satsningen.

De stora onlinetryckerierna i Europa har alla lite olika idéer på hur man ska få trycksaksköpare och tryckerier att välja dem som leverantör. Alla säljer på två sätt – direkt till slutkunder och via återförsäljare. Och senaste åren så har fokus för flera av dem legat på att få med den grafiska branschen som säljkanal. (mer…)