Stockholm

Dagab söker Kampanjkoordinator

Om Dagab

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. De utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport – till hur de agerar mot deras medarbetare. På så sätt ger Dagab deras kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Din roll som Kampanjkoordinator

Som kampanjkoordinator inom Dagab kommer du ansvarar för kedjan Matöppets kampanj-och marknadsföring i allt från planering till prissättning och tryck av material till butik. Du kommer ha tät dialog med säljledare under kampanjplanering för samtliga kampanjer, både vecko-kampanjer (DR-blad) och årliga kampanjer med strategisk prissättning. Du ansvarar även för produktion av löpande DR-blad, förser tryckeriet med underlag och har kontinuerlig dialog med tryckeri tills allt material når butik. Du kommer vara kundens närmaste kontakt vad gäller kampanj, i tätt samarbete med kundchef och handlarråd.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen som kampanjkoordinator har du några års erfarenhet inom dagligvaruhandeln alternativt inom leverantörsledet, och har en mycket god förståelse för kampanjprocessen. I rollen är det även av betydelse att du har ett starkt affärssinne och en förståelse för prissättning. Utöver det, är du som person social, gillar att vara ”spindeln i nätet” är duktig på att skapa förtroende och bygga starka relationer både med kund och kollegor. En stark kommunikativ förmåga är av vikt, gärna med kunnighet i att presentera och leda möten då du löpande träffar handlarrådet.

  • Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller motsvarande branscherfarenhet
  • Erfarenhet inom Dagligvaruhandeln är ett krav
  • Erfarenhet av en liknande roll är meriterande
  • Projektledning är meriterande

Nu söker Dagab dig som brinner för försäljning och som vill utveckla dina produktkategorier med en stor portion frihet och eget ansvar. Du har ett starkt intresse för analys kopplat till kunddata och hur vi skapar effektiva kampanjer. Du är självständig i ditt arbete, initiativrik och är inte rädd för att driva saker framåt. Vi söker dig som är en strukturerad lagspelare med stort kundfokus.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Konsultuppdrag på minst 6 mån med chans till överrekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Enligt ök

Låter rollen som Kampanjkoordinator till Dagab intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt