CSN söker Grafisk formgivare

CSN:s kommunikationsenhet söker en grafisk formgivare som är specialist på det visuella berättandet. Din uppgift blir att producera tilltalande grafisk kommunikation, såväl i print och digitalt. Du blir en del av ett gäng som hela tiden vill framåt och utvecklas. Vårt uppdrag är att göra studier möjligt för Sveriges studerande.

CSN:s grafiska formgivare har nära samarbete med olika avdelningar inom organisationen och både driver och deltar i möten. Du rapporterar till chefen på enheten för kommunikation.

Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om att förvalta och utveckla CSN:s grafiska profil. Du ansvarar även för CSN:s profilprodukter och driver större projekt, som exempelvis produktion av årsredovisning. Du får även ansvar för vår bildbank och producerar löpande informationsmaterial för vår tryckta, digitala och rörliga kommunikation. Du jobbar även med relevanta mallar och manualer och gör illustrationer som går att använda i alla våra kanaler. Du fungerar även som beställare mot tryckeri och extern byrå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidatexamen inom grafisk design eller annan motsvarande utbildning alternativt om du genom arbetslivserfarenhet inhämtat relevanta kvalifikationer.

Vidare har du erfarenhet av att ha utvecklat en grafisk profil för en större organisation samt ha tagit fram eller utvecklat ett grafiskt manér för interna och externa uppdrag. Du har även bred erfarenhet av grafisk produktion av större produkter, exempelvis årsredovisning. Du har jobbat med att producera illustrationer för tryckt, digital och rörlig kommunikation och har god kunskap inom Adobe CC, retuschering och bildhantering.

En förutsättning för att du ska lyckas i din roll är att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och goda kunskaper i engelska. Samt att du kan hantera Microsoft Officepaketet, företrädesvis Word, PowerPoint och Outlook.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet under minst ett års sammanhängande tid.

CSN:s grafiska formgivare är driven, initiativtagande och har en positiv och problemlösande attityd. Du har lätt för att samarbeta med andra, är ansvarstagande och prestigelös. Du har ett arbetssätt som gör att du levererar i tid och av god kvalitet. Du har ett stort design- och formgivningsintresse och vill gärna få utlopp för din kreativitet när tillfälle ges. Att arbeta i högt tempo med många projekt parallellt är inga problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas

Omfattning
Heltid

Önskat startdatum
Enligt överenskommelse

Referens
HR/2020:133

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast den 20 januari

Vår rekryteringsprocess

CSN jobbar med ansökan utan personligt brev, istället för ditt personliga ber vi dig att svarar på ett antal frågor.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om CSN

Utbildning är en av sakerna som tar oss framåt i livet. På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsglädjen hos våra medarbetare är viktig. Som anställd på CSN ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, massagesubvention, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar, avtalstimmar samt arbetstidsförkortning.

Vi vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling, och det är också alla vi som jobbar här.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se