Logga in

CSN söker Grafisk formgivare

14 januari, 2021 | Av: Branschkoll | Dela:

CSN:s kommunikationsenhet söker en grafisk formgivare som är specialist på det visuella berättandet. Din uppgift blir att producera tilltalande grafisk kommunikation, såväl i print och digitalt. Du blir en del av ett gäng som hela tiden vill framåt och utvecklas. Vårt uppdrag är att göra studier möjligt för Sveriges studerande.

CSN:s grafiska formgivare har nära samarbete med olika avdelningar inom organisationen och både driver och deltar i möten. Du rapporterar till chefen på enheten för kommunikation.

Dina arbetsuppgifter handlar bland annat om att förvalta och utveckla CSN:s grafiska profil. Du ansvarar även för CSN:s profilprodukter och driver större projekt, som exempelvis produktion av årsredovisning. Du får även ansvar för vår bildbank och producerar löpande informationsmaterial för vår tryckta, digitala och rörliga kommunikation. Du jobbar även med relevanta mallar och manualer och gör illustrationer som går att använda i alla våra kanaler. Du fungerar även som beställare mot tryckeri och extern byrå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kandidatexamen inom grafisk design eller annan motsvarande utbildning alternativt om du genom arbetslivserfarenhet inhämtat relevanta kvalifikationer.

Vidare har du erfarenhet av att ha utvecklat en grafisk profil för en större organisation samt ha tagit fram eller utvecklat ett grafiskt manér för interna och externa uppdrag. Du har även bred erfarenhet av grafisk produktion av större produkter, exempelvis årsredovisning. Du har jobbat med att producera illustrationer för tryckt, digital och rörlig kommunikation och har god kunskap inom Adobe CC, retuschering och bildhantering.

En förutsättning för att du ska lyckas i din roll är att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och goda kunskaper i engelska. Samt att du kan hantera Microsoft Officepaketet, företrädesvis Word, PowerPoint och Outlook.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet under minst ett års sammanhängande tid.

CSN:s grafiska formgivare är driven, initiativtagande och har en positiv och problemlösande attityd. Du har lätt för att samarbeta med andra, är ansvarstagande och prestigelös. Du har ett arbetssätt som gör att du levererar i tid och av god kvalitet. Du har ett stort design- och formgivningsintresse och vill gärna få utlopp för din kreativitet när tillfälle ges. Att arbeta i högt tempo med många projekt parallellt är inga problem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsform
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas

Omfattning
Heltid

Önskat startdatum
Enligt överenskommelse

Referens
HR/2020:133

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast den 20 januari

Vår rekryteringsprocess

CSN jobbar med ansökan utan personligt brev, istället för ditt personliga ber vi dig att svarar på ett antal frågor.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.

Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av att jobba hos oss men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om CSN

Utbildning är en av sakerna som tar oss framåt i livet. På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Arbetsglädjen hos våra medarbetare är viktig. Som anställd på CSN ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider, stöd för friskvårdsaktiviteter, massagesubvention, löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom. Du får också generöst med semesterdagar, avtalstimmar samt arbetstidsförkortning.

Vi vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling, och det är också alla vi som jobbar här.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Grafisk koncern startar nytt företag för skyddsprodukter

Framtidens lagerrobot enligt Elon Musk – Eftermonteras på befintliga lagerlokaler

Elon Musk är kanske hetast i världen just nu – och när han uppmärksammar något så tenderar det att få spridning

Roupéz lanserar nytt varumärke – produkter med tryck till företag och privatpersoner

Med fokus på e-handel och smidig produktdesign.

Trovärdighetsproblem för FSC efter Sveaskogs allvarliga överträdelser

(Bilder: Sveaskog)

FSC är i blåsväder igen efter att statliga Sveaskog flera gånger begått högsta nivån av regelbrott mot FSC-reglerna. FSC tillbakavisar kritiken.

Snabbväxande svensk fotobokstjänst tar in 100 miljoner från välkänd investerare

Lina Andersson grundade succébolaget 2017. (Bilder: Press)

2020 omsatte man 75 miljoner kronor – de 25 anställda ska nu bli 50.

Network Innovation fokuserar på NI Solutions – ska utvecklas med nya verksamheter

Magnus Lundgren ska tillsammans med kollegorna utveckla NI Solutions som nu får fullt fokus hos Network Innovation.

Vid årsskiftet flyttades Network Innovations avdelning Premium Brands till systerbolaget Tura Scandinavia. På Network Innovation läggs nu fullt fokus på att utveckla NI Solutions. (mer…)

En öl för varje insläppt mål – personifierat print när det är som bäst

Målvakten Willy Caballero till vänster håller upp sin öl. (Bild: Twitter)

Fotbollsspelaren Lionel Messi har slagit världsrekord i flest mål för en enskild klubb – hyllas nu av sponsorn med unika etiketter.

SEMINARIUM: Sälj grafiska tjänster på nätet – lär dig av experter i Europa

Pandemin förändrar hur man gör affärer i näringslivet och även i den grafiska branschen. (mer…)

Procurator lägger packaging-verksamhet i eget bolag

Procurators förpackningsverksamhet bildar ett eget nytt bolag och det som tidigare hette Procurator Packaging Solution blir nu till Pacudo. (mer…)