Logga in

Cromtryck söker Screentryckare

11 september, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Cromtryck är ett AAA-värderat företag från 1941 som har växt från sin första anläggning i Stockholm till att även ha tillverkning i Brno i Tjeckien samt ihop med vår partner Hankook National Co driva en anläggning i Seoul, Sydkorea. Cromtryck har även säljkontor i Hannover i Tyskland, Detroit i Michigan och Birmingham i England.Cromtryck tillverkar och säljer emblem inom bilindustrin. Du kanske har sett dem på ratten, på hjulen, på huven eller på bakluckan på bilarna. Vi har tillverkning i Vällingby i västra Stockholm samt i södra Tjeckien. Vi är ca 20 personer i Sverige och 170 personer i Tjeckien samt säljkontor i Europa och USA. Vi är certifierade enligt IATF och ISO 14002.Se mer om oss på .Nu söker vi dig som vill jobba i ett mindre företag som screentryckare. Här jobbar alla utan prestige och det finns en god företagsanda att alla hjälps åt. Du kommer att jobba i ett tryckeri med screentryck samt vara behjälplig i produktionen där det behövs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: 
Att arbeta som processoperatör för en ytbehandlingsmaskin samt som screentryckare och med screenframställning. Färgblandning och underhåll av maskinpark och utrustning.

Din bakgrund:
Vi söker någon med utbildning och erfarenhet som screentryckare.Du bör också:
Ha lätt för att samarbeta samtidigt som du tycker om självständigt arbete i högt tempo. Vara noggrann, flexibel och stresstålig. Ha ett estetiskt öga och en känsla för detaljer. Det är meriterande om du har arbetat med screentryckeri för mönsterkort.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Växande Postemballage i Jönköping investerar i ökad kapacitet och fler tjänster

Postemballage i Jönköping hjälper tryckerier med både tryck på kuvert och med förpackningar för frakt. Men man gör också profilprodukter, kuvertering, printning, fals- och plock, inplastning och annat inom distribution. Under det gångna året har man växt ytterligare och nu investerar man i ökad kapacitet och fler tjänster. (mer…)

Danagårdlitho marknadsför sina miljösatsningar med ny film

Danagårdlitho berättar i en film om hur man jobbar med miljö- och klimatfrågor.

I en tre minuter lång film berättar Linn om hur tryckeriet Danagårdlitho tänker kring trycksaker och miljö. (mer…)

Debatt: Ta bort priskorgarna i offentliga upphandlingar av trycksaker

Grafiska företag fyller ofta i stora priskorgar i samband med anbud i offentliga upphandlingar. Priserna blir snabbt gamla och tar orimligt mycket tid att fylla i.

Offentliga upphandlingar inom grafisk bransch tar orimligt stora resurser för inblandade företag på grund av upphandlingsprocessen och att många tilldelningar överklagas till domstol. Här presenteras en idé på hur man skulle kunna utveckla och förenkla processen.

Tryckeriet Moo erbjuder sina kunder att investera i bolaget

Moo.com planerar att ta in kapital från sina kunder.

Online-tryckeriet Moo, med produktionsanläggningar i England och USA, undersöker intressent bland sina över en miljon kunder att bli gräsrots-finansiärer.

Smurfit Kappa lanserar leksaker i wellpapp

Smurfit Kappa har lanserat en kollektion med leksaker av papper

4evergreen – en ny allians för fiberbaserade förpackningar

4evergreen är en ny industriallians för aktörer inom fiberbaserade förpackningar. Bland medlemmarna finns flera tunga namn inom förpacknings- och pappersindustrin. (mer…)

Svenskproducerade trycksaker är bäst för miljön – ”blir standard för att beräkna CO2-avtryck för trycksaker”

Åtta.45 är det första svenskägda tryckeriet att certifieras för användning av Climate Calc – som beräknar en trycksaks CO2-avtryck. Nu ska många fler följa efter. (mer…)

Digaloos grundare går vidare – här berättar han varför

Efter försäljningen av Digaloo till Taberg Media Group i mars 2018 väljer nu vd:n Jannes Dahlgren att lämna företaget. (mer…)

Workflow Summit: Finns det för mycket mjukvara i grafisk bransch?

Den 12 november var det dags för den grafiska branschen att lära sig mer om automatisering och arbetsflöden när Grafkoms Workflow Summit 2019 hölls i Stockholm. (mer…)