Växjö

Creon söker Grafisk Formgivare (deltid 50%)

Creon tillhandahåller kreativa profilprodukter och producerar allt från arbetskläder till totala merchandise sortiment. Creon levererar produktmedia till 116 länder till globala avtalskunder genom sina webshopar. Creons drivkraft är att ständigt hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vara en strategisk partner för kundernas varumärkesutveckling.

Creon vill nu utveckla sina samarbeten med befintliga kunder och behöver därför förstärka sitt kreativa team med en Grafisk Formgivare på deltid, 50%. Arbetstiderna är flexibla och det finns möjlighet att arbeta hemifrån en dag/veckan.

Arbetsbeskrivning

Creon fungerar som en inhousebyrå för sina kunder och tillsammans med dina kollegor så har ni det övergripande ansvaret för respektive kunds produktsortiment och utveckling av detta samt paketering och marknadsföring av deras produkter.

Din roll är att i nära samarbete med designer och produktutvecklare framställa original för tryck, att bistå säljare med material för införsäljning av produkter och framställa material som behövs för försäljning av produkterna, till exempel måttlistor, etiketter, hang tags och konsumentupplysning.

Som Grafisk Formgivare uppdaterar, formger och producerar återkommande material och kampanjer i befintligt manér. Du säkerställer att all kommunikation tas ut enligt kampanjkoncept och varumärkenas grafiska profil. Då många projekt och processer pågår samtidigt, ställer det krav på ett strukturerat arbetssätt.

Din profil

Du arbetar obehindrat i Illustrator och Photoshop samt gärna fler av programmen inom Adobefamiljen. Du ska kunna hantera hela processen från idé och skiss till att ta fram färdiga original för print och digitala plattformar.

För oss är din personlighet, driv och serviceanda av större vikt än många års erfarenhet. Du har en utpräglad ansvarskänsla, är ambitiös och självgående men jobbar även mycket bra i grupp. Då många av Creons kunder är internationella är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Mer information

För frågor angående tjänsten kontakta Göran Lindahl Göran Lindahl på goran.lindahl@nextposition.se alternativt på 070- 972 88 00.

Din ansökan, i form av CV samt personligt brev vill vi ha senast den 20 november.

Om Creon

Creon är ett av Nordens ledande företag inom produktmedia och producerar allt från arbetskläder till globala merchandiseshopar. Det som gör oss unika är vår kombination av ett modernt profilföretag och en vass reklambyrå. Vår drivkraft är att hitta nya sätt att öka värdet av produktmedia och vi hjälper våra kunder med allt från employer branding och varumärkesutveckling till social media och content marketing genom våra produkter. Huvudkontoret ligger i Växjö och härifrån distribuerar vi våra produkter och tjänster till över 100 länder. Läs mer på www.creon.se.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons