Borås

Craft söker Marknadskoordinator

Nu finns chansen för dig som vill utvecklas som Marknadskoordinator i ett av Skandinaviens ledande företag inom sportartiklar!

Rollen som marknadskoordinator på Craft är bred och varierande. Din huvudsakliga uppgift är att driva och koordinera marknadsföringen för den svenska marknaden oberoende av kanal. Du är delaktig i kampanjplanering och rapporterar till Marknadschefen för Sverige. Rollen innebär många interna och externa kontaktytor, som t ex kollegorna på marknads-, inhouse- och inköpsavdelningen. Du har även kontakt med externa partners.

Ex på arbetsuppgifter är:

  • Eventplanering, utvärdering, planering, koordinering och genomförande
  • Delaktig i kampanjplaneringen och säkerställa genomförandet
  • Leda samt hantera Crafts samtliga ambassadörsprogram

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du vara van vid att självständigt driva marknadsprojekt och har gedigen kompetens inom marknadsföring/kommunikation. Vi tror att du har arbetat några år som marknadskoordinator, operativ projektledare eller produktionsledare på en marknadsavdelning eller på reklambyrå. Du har en utbildning inom marknadsföring/kommunikation/media. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, Officepaketet meriterande är erfarenhet av social media.
Som person är du en prestigelös teamspelare men som gillar att ta eget ansvar och driva frågor självständigt. Du är strukturerad och van att arbeta ”högt och lågt”.

Om företaget
Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för uthållighetssporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder och löparskor.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du är placerad på Crafts kontor i Borås.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Globala jättar investerar i svensk förpacknings-startup

Produktionen kan vara igång under 2022.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen – den påfyllningsbara tandkrämstuben är här

redaktionen@branschkoll.se
Annons

En ”Popfree” Industri – projekt för att få bort PFAS

Många företag vill fasa ut PFAS, och är beredda att gå före kommande regleringar. Här är 22 av dem.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Plastindustritäta Småland ska öka plaståtervinningen med nytt projekt

Det saknas samordnade initiativ för att göra polymerindustrin mer hållbar. Nu kommer det ett sådant på initiativ av Handelskammaren i Jönköping.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons