Craft släpper årets Hammarby-tröja

hammarby craft 2021

Hammarbys hemmatröja 2021 är i helvit tappning, med gröna detaljer och ”de senaste tekniska innovationerna”, så som förfinade detaljer, mer avancerade material och en ergonomisk passform.

Sedan 2019 är Craft exklusiv materialsponsor samt huvudpartner till Hammarby Fotboll med fokus på kläder och sportartiklar för match och träning för klubbens samtliga lag – seniorlag, ungdomslag samt akademilag.

Genom detta samarbete har Craft också varit med och tagit fram klubbens hemmatröja för 2021, en tröja som sägs ha stark förankring i klubbens historia. Tröjan kommer finnas till försäljning den 25 februari både i butik och på webben, och kommer att säljas med sponsortryck på bröstet.

– Den nya matchtröjan har en helvit design med Bajens klassiska ränder diskret på framsidan, ton-i-ton, samt grönvita ribbstrukturer i krage och ärmslut. Resultatet är en högfunktionell tröja med stark identitet. Designen hedrar historien med ett stilrent uttryck samtidigt som materialen och detaljerna tar plagget in i framtiden, säger Crafts product and marketing director Daniel Högling, i ett pressmeddelande.

Annons

Priset på plast rekordhögt

‎För den som letar efter exempel på inflation i dag är råvaror ett bra ställe att börja på. Koppar, stål, trä och plast är antingen nära eller på rekordhöga nivåer.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenskt tryckeri startar postersajt mot nischad konsumentgrupp

Ska hjälpa föräldrar piffa till barnrummen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Svenska Posterland expanderar till Tyskland

Bara ett halvår efter starten.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Posterföretag fick nästan 5 gånger mer betalt än väntat

Det svenska posterföretaget köptes upp av modeföretag.

redaktionen@branschkoll.se
Annons