Borås

Craft Corporate söker Försäljningschef Sverige

Med ett av Sveriges starkaste varumärken inom sport i ryggen har du möjligheten att kombinera strategiskt tänk med operationellt arbete och leda Crafts Corporate division till nya höjder.

Arbetsbeskrivning
Som försäljningschef för Craft Corporate har du övergripande ansvar för budget, resultat och uppföljning. Rollen tillåter stor frihet med mandat att forma och leda Corporate-divisionen.
Du styr och stöttar säljorganisationen samt ansvarar för att sälj- och aktivitetsplaner sätts och genomförs. Med direktkontakt till Key Accounts bygger du säljdrivande relationer och supporterar med nödvändig information och material.

Som försäljningschef rapporterar du direkt till VD och utgår från huvudkontoret i Borås, men bör räkna med flertalet resdagar per år.
Försäljningschefen för Crafts Corporate-division ingår i Crafts ledningsgrupp och har personalansvar över säljorganisationen, som idag består av tre personer.

Din profil
Du har gedigen och dokumenterad erfarenhet av liknande tjänster. Som person är du lösningsorienterad, har ett affärsmässigt tänk och jobbar gärna efter uttrycket ”pace before perfection”.
Du har även vana av försäljningsanalyser och av att arbeta med CRM system. Du är van att arbeta med Microsoft Office-paketet och är duktig på Power-Point och Excel.
För rollen krävs det att du har stort eget driv och engagemang. Ditt affärssinne gör att du älskar att utveckla affärer och personal.
Självklart hanterar du det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift.
Intresse för friskvård och motion betraktas som ett stort plus!

Om företaget
Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder, skor och produkter för uthållighetssporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Craft finns idag representerat i mer än 60 länder. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder och löparskor.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Huvudkontor Borås, du behöver kunna vara på plats frekvent. Resor förekommer i rollen. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Intervjuer påbörjas i augusti. 

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt