Logga in

Clear Channel sätter upp en 40 kvadratmeter stor digital skylt på Avenyn i Göteborg

08 november, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

(Bild: Clear Channel)

Clear Channel invigde nyligen sin digitala skylt på Scandic Rubinens husfasad vid Avenyn i Göteborg, skylten mäter 40 kvadratmeter. Clear Channel gör stora satsningar på digitala skyltar och har under sommaren invigt 125 nya skyltar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Målet är att nå 1.000 digitala skyltar innan årsskiftet och vi räknar med att nå dit, säger David Klagsbrun, pressansvarig på Clear Channel, till Dagens Media.

– Vi satsar stenhårt på Göteborg i allmänhet och på det digitala i synnerhet. Avenyn är tveklöst en av Sveriges viktigaste arenor vad gäller flöden av människor och är därmed en fantastisk yta för varumärken att synas på, men framförallt för att nå en bred publik, säger Anna Smidemark, säljdirektör på Clear Channel Sverige, i ett pressmeddelande.

Invigs med ”Presentgenerator”

Den nya skylten på avenyn sägs vara en del av Clear Channels ”Play Spectacular-serie” och för att inviga den har bolagets inhouseavdelning tagit fram en så kallad presentgenerator, som är en slags slumpgenerator som ska ge just slumpmässiga tips på farsdag-presenter till förbipasserande, skriver Dagens Media.

Nyförvärvat tryckeri i konkurs

Svenskt tryckeri uppköpt av utländsk aktör

Brandfactory i Sverige försatt i rekonstruktion – snart klart med ny ägare

Stora delar av Brandfactory i Sverige har gått in i en företagsrekonstruktion. Förhandling med ny ägare pågår. (mer…)

Ny print-tjänst för fotoböcker och bilder i Skandinavien

I ett samarbete med

Live från Workflow Summit – missa inte dessa 12 världsexperter inom print

Grafkom Workflow Summit sänder idag live från Stockholm i samarbete med Inkish. Men det är bara 12 av de 31 talarna som går att följa för dig som inte är på plats. (mer…)

Landa utökar produktionskapaciteten och börjar rulla ut pressar

Tryckpress från Landa installeras på tredje våningen hos tryckeriet ZRP i Kina. (Bild: Landa)

Med en ny produktionsenhet i drift och en till som ska börja byggas startar Landa serieproduktion av sina tryckpressar.

Maffigt – och viktigt – program med 31 talare på Workflow Summit

På tisdag 12 november går Workflow Summit i Stockholm och alla förberedelser är i stort sett klara. 31 talare kommer att vara på plats för att inspirera till automatisering i branschen. (mer…)

Hon är västra Sveriges främsta entreprenör

Evelina Lindgren som är vd för förpackningsföretaget Apak har gått vidare till riksfinalen i tävlingen EY Entrepreneur of the Year. (mer…)

Här är branschens 15 superföretag inom print och promotion

Många profil- och grafiska företag går fortsatt starkt och hela 15 företag tar glädjande sig in på listan över årets superföretag. Ett tydligt friskhetstecken och många av aktörerna kommer dessutom från den ”nya skolan”.