Leksand

Clas Ohlson söker Creative project lead

Creative project lead till Clas Ohlson

OM OSS
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

OM FÖRETAGET
Clas Ohlson brinner för att förenkla livet i varje hem. Vi strävar efter att jobba lite smartare varje dag när vi hjälper kunder med lösningar och förenklar vardagen. Vi erbjuder dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig till att vara dig själv.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en Creative project lead till vårt online operation- team med placering i Insjön. Du kommer vara en nyckelperson i genomförandet av små och stora projekt och vara den som håller ordning på projekten både internt inom teamet men även ut mot övriga stakeholders på företaget. Tillsammans med dina kollegor kommer du planera och utforma såväl layouter som innehåll på ett så tilltalande sätt som möjligt. Kommunikation och öppen dialog med ditt team kommer vara avgörande för ett lyckat samarbete.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har mycket god datavana och tidigare arbetserfarenhet av att uppdatera hemsidor. Du har tidigare erfarenhet att arbeta med CMS-verktyg för att uppdatera hemsidor. Samt att du jobbat med grafisk design och layout som exempel AD eller grafisk formgivare tidigare. Har du även jobbat med copy så är detta starkt meriterande.

Som person är du en teamplayer som sätter laget före jaget och kan kavla upp ärmarna och hoppa in och hjälpa till där det behövs. Du är stresstålig, organiserad och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt samt har en förmåga att kunna fatta egna beslut när det behövs. Då vi håller våra interna möten i teamet på engelska behöver du ha en god förkunskap i det engelska språket, både i skrift och tal.

ANSÖKAN
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi intervjuar löpande under ansökningsperioden, dock senast den 22a maj. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Åtta45 har ny platschef för tryckeriet i Falun

Marcus Wassborn har anställts som verksamhetsutvecklare och ny platschef på Åtta45 i Falun. Han kommer senast från rollen som försäljningschef på Strömberg där han jobbat på olika positioner sedan 2009.

– Det ska bli oerhört roligt och utmanande att få driva och utveckla enheten i Falun. För att få logistiken att fungera kommer jag bo och jobba varannan vecka i Falun och varannan veckan från Nyköping/Stockholm, säger Marcus Wassborn i en kommentar.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Visutech tar Kyoceras inkjet till Finland

Visutech är nu återförsäljare för Kyoceras inkjet-press – Taskalfa Pro 15000c – i Finland.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

En miljon hushåll har ljudboksabonnemang

Antal hushåll med ljudboksabonnemang passerar för första gången en miljon, enligt en undersökning från Mediavision.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Båstadgruppens väg framåt – ska bli mer av en one-stop-shop

Branschkoll har haft ett långt samtal med Båstadgruppens vd Jonas Cedås om vad som står i fokus på bolaget just nu om deras väg framåt.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons