Logga in

Cellbes söker Originalare/Graphic Producer

11 januari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Nu söker vi på Cellbes en kreativ, noggrann och driven Originalare / Graphic Producer till vårat Production Team. Tjänsten innebär att du kommer att producera material utefter AD-

underlag till både tryckt och digital media. Du ingår i ett team om sju personer och ni har ett nära samarbete med Cellbes övriga avdelningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara :

  • Produktion av katalogsidor och annat tryckt material till våra 9 marknader
  • Kontrollera och leverera tryckbara filer till repro och tryckerier efter satta deadlines.
  • Publicering av grafiskt material till våra sajter, nyhetsbrev och externa onlinekanaler.
  • Språkeditioner och hantering av korrektur

Vem är du?

Vi söker en person som är engagerad, social och tycker om att arbeta i team i ett högt tempo. Du är självgående, effektiv och lösningsorienterad samt klarar av att arbeta efter uppsatta deadlines.

Det är viktigt att du har ett stort intresse av layout, bild- och färglära, typografi och produktion för web samt att du förstår kundernas behov.

Kvalifikationer

Du behöver ha en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom media / grafisk design samt omfattande datorvana med mycket goda färdigheter i InDesign och Photoshop.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom PIM / databasstyrd trycksaksproduktion. Cellbes är en internationell koncern vilket förutsätter att du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?

Cellbes är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans.

Hos oss på Cellbes arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget.

Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

”Branschen är besatt av automatisering” – Grafkom tillbaka med Workflow Summit

Anna Oñate driver OctoBoost, Christian Weyer har startat Crispy Mountain och Kairit Parker från iOnPrint är alla djupt engagerade i att automatisera grafiska flöden. Du träffar dem på Workflow Summit.

Nätverket Grafkom är i höst tillbaka med succén Workflow Summit om arbetsflöden och automatisering. De tre första talarna är nu presenterade – de kommer från Tyskland, Estland och Norge – man satsar i år på att ytterligare förstärka det internationella perspektivet. (mer…)

Skatteverkets nya vägledning om moms på trycksaker

Skatteverkets vägledning om skattesatser på tryckta produkter har skrivits om på grund av ny lagstiftning och två nya ställningstaganden.

Förvärvar strategiskt: Heidelberg ska bygga en ”App Store” för tryckerier

Det tyska mjukvarubolaget Crispy Mountain – som utvecklar det helt nya affärssystemet Keyline för grafiska företag – har förvärvats av Heidelberg. (mer…)

Ytterligare 157 miljoner till Readly för att digitalisera tidskrifter

Readly har tagit in 157 miljoner kronor i kapital (mer…)

Intensifierar lobbyarbetet mot Postnord och Strålfors – ”kräver rättning i ledet”

Dagens Industri den 13 juni 2019.

Grafiska Företagen fortsätter tillsammans med Citymail och 21 Grams att kritiserar Postnord för att utnyttja sin dominerande ställning. (mer…)

Drupa gör storsatsning på 3D-print

80 seminarier och massor av inspiration inom 3D-print.

Nytt svenskt papper – av 100% returfiber

Ett nytt och helt returfiberbaserat papper i premiumkvalitet.

API sätter fart på Gelatos tillväxt – flera nya kunder uppkopplade

”Framtiden är individanpassade trycksaker som levereras vid behov med lokal produktion och leverans”. (mer…)

Broker tar in 3 miljoner dollar i tillväxtkapital

”Vi kan göra samma sak för print-on-demand-industrin som Airbnb gjorde för reseindustrin”. Global printaktör tar in nytt kapital.