Logga in

Cellbes söker Originalare/Graphic Producer

11 januari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Nu söker vi på Cellbes en kreativ, noggrann och driven Originalare / Graphic Producer till vårat Production Team. Tjänsten innebär att du kommer att producera material utefter AD-

underlag till både tryckt och digital media. Du ingår i ett team om sju personer och ni har ett nära samarbete med Cellbes övriga avdelningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara :

  • Produktion av katalogsidor och annat tryckt material till våra 9 marknader
  • Kontrollera och leverera tryckbara filer till repro och tryckerier efter satta deadlines.
  • Publicering av grafiskt material till våra sajter, nyhetsbrev och externa onlinekanaler.
  • Språkeditioner och hantering av korrektur

Vem är du?

Vi söker en person som är engagerad, social och tycker om att arbeta i team i ett högt tempo. Du är självgående, effektiv och lösningsorienterad samt klarar av att arbeta efter uppsatta deadlines.

Det är viktigt att du har ett stort intresse av layout, bild- och färglära, typografi och produktion för web samt att du förstår kundernas behov.

Kvalifikationer

Du behöver ha en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom media / grafisk design samt omfattande datorvana med mycket goda färdigheter i InDesign och Photoshop.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom PIM / databasstyrd trycksaksproduktion. Cellbes är en internationell koncern vilket förutsätter att du bör kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?

Cellbes är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans.

Hos oss på Cellbes arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget.

Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)

Investerar 5 miljoner i offset – ska bli störst i Norrland

Lennie Nylén vd Arkitektkopia i Umeå till vänster och till höger Per Lundberg, vd på Lundbergs Grafiska, som levererar tryckpressen.

Arkitektkopia i Umeå har investerat i en offsetpress för att kunna möta efterfrågan från kunderna. (mer…)