Haninge

Carnegiebryggeriet söker förpacknings-produktionsledare

Nya Carnegiebryggeriet (NCB) söker nu en driven och erfaren Process and Packaging Manager till vår nya förpackningsanläggning i Jordbro strax söder om Stockholm.
Som produktionsledare är dina främsta ansvarsområden att leda och fördela arbetet i vår förpackningsanläggning i Jordbro, säkerställa korrekt hantering och kvalitetssäkring av färdigställande av våra produkter samt rapportera och styra verksamheten genom de interna processer och system som finns. Jobbet innebär en del kommunikation med internationella kontakter vilket gör att skriftlig och muntlig engelska är ett krav.

Vad vi önskar av dig:
Du har tidigare erfarenhet av produktionsplanering/inköp av material och kvalitetssäkring. Vi söker dig som är en van ledare med erfarenhet av schemaläggning och arbetsmiljöregler.
Du har tidigare skapat och följt upp förebyggande underhållsplaner samt har erfarenhet av att arbeta med/inom logistik.

Vidare är det meriterande om du har vana av Visma eller likande program samt teknisk kunskap av process och förpackningsutrustning. ISO kvalitetsledning är också starkt meriterande.

Om Nya Carnegiebryggeriet, NCB
Nya Carnegiebryggeriet är ett växande hantverksbryggeri och är en del av Carlsberg Group. Vi har nyligen startat upp en ny anläggning där öl som bryggts i Hammarby Sjöstad bulkas in och sen går vidare genom process (klargörning, kolsyrasättning och ev. pastörisering) och sen vidare till förpackning (flaska, burk, PET fat eller stålfat).

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Förpackningar med dolda koder – framtidens sopsortering testas i Köpenhamn

Man kallar det den heliga gralen 2.0 och det ska revolutionera hur vi sorterar förpackningar.

redaktionen@branschkoll.se

100 förslag för en hållbar livsmedelsindustri – mer återvinning och fler förpackningsfria alternativ diskuteras

redaktionen@branschkoll.se

Förpackningsstartup tar in 13 miljoner

redaktionen@branschkoll.se

Nordic Paper investerar för ökad pappersproduktion

redaktionen@branschkoll.se