Carlsberg Sverige söker Packaging Manager / Operations Manager

Är du driven och resultatinriktad med ett sinne för processer? Trivs du i en miljö där du får vara med och påverka? Är du tekniskt kunnig? Då har vi den perfekta tjänsten för dig som Packaging Manager/Operations Manager i vår nya förpackningsanläggning i Jordbro!

Vad du kommer att göra som Packaging Manager/Operations Manager

Som Packaging Manager är dina främsta ansvarsområden att leda och fördela arbetet i förpackningsanläggningen, säkerställa korrekt hantering och kvalitetssäkring vid färdigställande av våra produkter samt rapportera och styra verksamheten genom de interna processer och system som finns. Som Packaging Manager ansvarar du även för planering av produktion, personalplanering, materialinköp samt fakturahantering. Det är en varierande roll med både operativa- och strategiska arbetsuppgifter. Tjänsten utgår från Jordbro och du rapporterar till Head of Brewery.

Vad vi önskar av dig
Du har tidigare arbetat inom processindustri som operatör, tekniker, produktionsledare eller liknande samt erfarenhet av att arbeta med produktionsplanering/inköp av material och kvalitetssäkring. Vi söker dig som har goda ledarskapsförmågor och som brinner för processer och utveckling. För att vara rätt person för tjänsten trivs du i en roll där du får vara delaktig i det operativa såväl som det strategiska. Det är meriterande om du har tidigare ledarskapserfarenheter samt erfarenhet av schemaläggning och arbetsmiljöregler. Vidare är det fördelaktigt om du har vana av Visma, Fortnox eller likande program samt teknisk kunskap av process och förpackningsutrustning. ISO kvalitetsledning är starkt meriterande.

Som person är du driven och engagerad med ett stort tekniskt intresse. Vi söker dig som är strukturerad och planerad med ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt. Då jobbet innebär en del kommunikation med internationella kontakter är det ett krav att du talar och skriver engelska. Svenska är meriterande.

Varför ska du välja Nya Carnegiebryggeriet?
Nya Carnegiebryggeriet är ett växande hantverksbryggeri och en del av Carlsberg Group. Vi har nyligen startat upp en ny anläggning i Jordbro där öl som bryggts i Hammarby Sjöstad bulkas in och sedan går vidare genom processen och avslutningsvis till förpackning (flaska, burk, PET fat eller stålfat). I denna roll kommer du att få möjlighet till stor påverkan gällande hur vi kan driva arbetet i förpackningen framåt. För en person med rätt drivkrafter finns det goda utvecklingsmöjligheter både inom Nya Carnegiebryggeriet, Carlsberg Sverige och globalt inom Carlsberg koncernen.

Skicka in din ansökan senast den 27:e juni 2021.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se