Logga in

Canon söker Nordisk Key Account Manager, Commercial Print

16 december, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Är du intresserad av att bli en viktig del av ett marknadsorienterat och professionellt nordiskt team inom Commercial Print?

Canon söker nu en nordisk Key Account Manager för att utveckla och utöka vår starka marknadsposition inom grafisk produktion i Sverige och Norge. Målgruppen som du kommer att arbeta med är några av de största grafiska kunderna och artiklarna för Canons avancerade skrivare samt produktionsrelaterade mjukvarulösningar. Genom kundfokus, affärsutveckling och applikationskunskap kommer du vara en avgörande del för att skapa värde för våra kunder och vårt långsiktiga partnerskap i Sverige och Norge.

Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.

I rollen som nordisk Key Account Manager kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen. Du vårdar och etablerar din portfölj av svenska och norska företag inom Commercial Print. Du etablerar och utvecklar ett värdebaserat samarbete med våra största kunder och partners. Genom dialog och noggrann analys kommer du skapa grunden för förberedelse till ett businesscase och genom presentation av helhetslösningar skapar du värde för våra befintliga och framtida kunder.

Vidare kommer du att arbeta med att:

  • Boka kundmöten och delta i aktiviteter som främjar relationsskapandet kopplat till försäljning.
  • Förbereda erbjudanden för nya och befintliga kunder.
  • Skapa en attraktiv pipline, få löpande förläljningskvoter och förhandla och förbereda kontrakt.
  • Planera och genomföra egna försäljningsaktiviteter.

För att du ska lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid utbildning och utveckling. Därav inkluderar rollen bland annat en adekvat koncept- och produktionsutbildning samt försäljningsutveckling. I rollen kommer du att ingå i ett dedikerat nordiskt team där du rapporterar direkt till Nordic Category Head for Commercial Print. Din arbetsplats kommer att vara Canon Sverige, Stockholm och tjänsten innefattar ett antal resdagar till Norge. Lönen utgörs av en fast del och en provisionsbaserad del. Canon erbjuder även tjänstepension, sjukförsäkring samt tjänstebil.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi behöver medarbetare som har en stark vilja och ett mod att uppnå det exceptionella genom att samarbeta med andra. Du vågar göra saker på ett nytt sätt och har en förmåga att se världen som dina kunder ser den. Vi söker nyfikna och kreativa problemlösare som du – någon som ser till att Canon ligger steget före i en ständigt föränderlig värld.

Du kommer att behöva

För att lyckas i rollen som nordisk Key Account Manager tror vi att du har gedigen erfarenhet av B2B-försäljning samt minst 3-4 års erfarenhet av relevant försäljningsområde, gärna inom avancerade skrivare.

Vidare söker vi dig som:

  • Trivs med att arbeta proaktivt och drivs av att skapa extraordinära resultat.
  • Är relationsskapande och är van att bygga förtroende samt sätter kunden i fokus.
  • Är självständig och tar egna initiativ för att skapa resultat, men är samtidigt en lagspelare som lyssnar och bidrar med input till teamet.
  • Talar och skriver svenska och engelska på företagsnivå. Talar du norska ses det som meriterande.
  • Trivs i en roll med ett antal resdagar.

Ytterligare Information

Låter det som något för dig? Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi att skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Category Head, Simon Brejner på telefonnummer, +45 2020 7780.

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Expect the Exceptional.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Skogens missförhållanden fortsätter uppmärksammas i ny kampanj av Naturskyddsföreningen

Skogen tystar i det tysta och den biologiska mångfalden i skogen sägs vara i akut kris, det här vill Naturskyddsföreningen nu rikta fokus mot i nya kampanjen ”Tyst skog”.

Vykorts-app vann guld i Svenska Designpriset – kraftigt ökade volymer

(Fotograf: Jenny Jurnelius)

Bara under december 2020 skickades över 1,3 miljoner vykort från tjänsten.

Grafisk koncern startar nytt företag för skyddsprodukter

Framtidens lagerrobot enligt Elon Musk – Eftermonteras på befintliga lagerlokaler

Elon Musk är kanske hetast i världen just nu – och när han uppmärksammar något så tenderar det att få spridning

Roupéz lanserar nytt varumärke – produkter med tryck till företag och privatpersoner

Med fokus på e-handel och smidig produktdesign.

Trovärdighetsproblem för FSC efter Sveaskogs allvarliga överträdelser

(Bilder: Sveaskog)

FSC är i blåsväder igen efter att statliga Sveaskog flera gånger begått högsta nivån av regelbrott mot FSC-reglerna. FSC tillbakavisar kritiken.

Snabbväxande svensk fotobokstjänst tar in 100 miljoner från välkänd investerare

Lina Andersson grundade succébolaget 2017. (Bilder: Press)

2020 omsatte man 75 miljoner kronor – de 25 anställda ska nu bli 50. (mer…)

Network Innovation fokuserar på NI Solutions – ska utvecklas med nya verksamheter

Magnus Lundgren ska tillsammans med kollegorna utveckla NI Solutions som nu får fullt fokus hos Network Innovation.

Vid årsskiftet flyttades Network Innovations avdelning Premium Brands till systerbolaget Tura Scandinavia. På Network Innovation läggs nu fullt fokus på att utveckla NI Solutions. (mer…)

En öl för varje insläppt mål – personifierat print när det är som bäst

Målvakten Willy Caballero till vänster håller upp sin öl. (Bild: Twitter)

Fotbollsspelaren Lionel Messi har slagit världsrekord i flest mål för en enskild klubb – hyllas nu av sponsorn med unika etiketter.