Bygghemma Group Nordic söker Grafisk formgivare & Kampanjkoordinator

Grafisk formgivare & Kampanjkoordinator – Bygghemma Group Nordic AB – Marknadsföringsjobb i Malmö

Grafisk formgivare & Kampanjkoordinator
Bygghemma Group Nordic AB / Marknadsföringsjobb / Malmö
2020-11-05

Visa alla marknadsföringsjobb i Malmö , Burlöv , Lomma , Vellinge
Visa alla jobb hos Bygghemma Group Nordic AB i Malmö

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom vår onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. Vi har huvudkontor i Malmö, med filialkontor i Kalmar och Oskarshamn. Välkommen att läsa mer på (http://www.bygghemma.se/) www.bygghemma.se (http://www.bygghemma.se).

Har du känsla för grafiska koncept, branding och kampanjproduktion? Vill du arbeta inom en ledande e-handelsgrupp i Norden? Då kan detta vara rollen för dig!

Rollen
Tillsammans med kollegorna på marknadsavdelningen utvecklar, planerar och producerar du marknadsföring för Bygghemma kopplad till våra leverantörer och vår kampanjplan. I nära samarbete med interna och externa kontakter arbetar du med hela kedjan, från idé till publicering. Du arbetar också med Bygghemmas Brandbook och svarar för löpande uppdateringar och vår efterlevnad av denna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

I nära samarbete med våra Produktchefer koordinerar du arbetet med våra leverantörers kampanjplaner.
Du driver kompletta produktionsprocesser, från insamling av information och material, till kampanjproduktion och uppföljning.
Du producerar grafiskt material till kampanjsidor, kampanjbanners, nyhetsbrev och externa digitala kanaler.
Du arbetar med framtagning av grafiska koncept och copy såväl som produktion av butiks-, kontors- och profilmaterial.

Tjänsten rapporterar till Chief Commercial Officer och är placerad vid vårt huvudkontor i Malmö, cirka 2-3 minuters promenad från Malmö C.

Profilen
Vi söker dig som har minst 2-4 års dokumenterad erfarenhet inom – och stort intresse för – grafisk produktion och grafiska koncept. Du är van vid att arbeta i Adobe CS-paketet och mycket god erfarenhet av InDesign, Photoshop och Illustrator. Erfarenhet av projektledning, kampanjkoordination och produktion av material för digitala kanaler är ett plus. Likaså om du arbetat med rörligt material i exempelvis After Effects eller annat videoredigeringsprogram.

För att lyckas i rollen behöver du ha god vana av att arbeta effektivt på egen hand med ett stort antal projekt samtidigt. Du har en stark förmåga att skapa struktur i flödet från idé till produktion. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete med text och bild samt att du har ett öga för helheten. Vi ser gärna att du har ett intresse för heminredning och renovering.

Vi erbjuder
Ett varierande och spännande arbete hos Nordens ledande e-handelsaktör. Du får en omväxlande roll med duktiga kollegor och stor potential att utvecklas inom en snabbväxande koncern.

Låter detta som din typ av utmaning?
Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se