Malmö

BRIO söker Grafisk Designer / Final Art

Om BRIO

Vi på BRIO har skapat kvalitetsprodukter sedan slutet av 1800-talet. Sedan dess har vi framgångsrikt kombinerat innovation med respekt för vårt arv av hantverk och produkter. Kanske har du fina barndomsminnen av att leka med våra leksaker? För det är det som vårt uppdrag bygger på: att skapa glada barndomsminnen – se till att dagens barn känner på samma sätt om BRIO som generationerna före dem. Vi kommer att fortsätta erkänna magin i lek och stödja barns tillväxt och utveckling på ett säkert sätt. BRIO grundades 1884 i Osby, en liten by belägen i södra Sverige. Idag har den lilla familjedrivna verksamheten vuxit till det globala företaget BRIO AB, med dotterbolag i Japan och distributörer över hela världen. BRIOs produktportfölj består för närvarande av varumärkena BRIO, Alga, Ravensburger samt Thinkfun.

Om tjänsten

Nu rekryterar vi en Grafisk Designer / Final Art till BRIOs internationella marknadsteam, där du kommer att jobba med BRIO som varumärke. Vi söker dig som är noggrann, van vid att tolka skisser och att leverera tekniskt säkrade original till tryck och för digital publicering. Du producerar utifrån givna briefer och inom ramen för givna manér med BRIOs varumärke i fokus. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, oavsett kanal och har en stark känsla för form och layout.

Mer om tjänsten 

Som Grafisk Designer / Final Art på BRIO  är du en del av marknadsteamet där du har en viktig roll. Du kommer att ansvara för skapandet av våra toolboxes som används av marknaderna runt om i världen. Dessa toolboxes kan inkludera digitala verktyg som används till e- handelsplattformar, videor, innehåll till sociala medier, marknadsföringsmaterial till butik/försäljningsställen och tryckta annonser för tidningar. Andra förekommande uppgifter är att ansvara för framtagande av publikationer som detaljhandels- och konsumentbroschyrer, uppdateringar av produktblad och utveckling av innehållet på BRIOs hemsida och i BRIOs mediebank.

Din profil

Vi söker dig som med kreativa ögon kan ta fram fantasifulla lösningar för komplexa utmaningar. Du ska trivas i att på ett prestigelöst sätt arbeta med många olika uppgifter. För att trivas i rollen bör du gilla att producera tryckfärdiga original från skisser, vara duktig på att formatanpassa bilder till olika medier och ha ett öga för detaljer. Du behöver också vara noggrann, flexibel och van att jobba med deadlines. I denna roll är det viktigt att du känner stolthet för ditt kunnande, är självgående, initiativrik samt bra på att samarbeta.

Kvalifikationer och erfarenhet 

  • Eftergymnasial relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i Adobe Suite och framförallt InDesign, Photoshop, Illustrator och After Effects
  • Minst två års erfarenhet av arbete med tryckta medier och digitala produktioner
  • God känsla för färg och form
  • Förmåga att tolka skiss och ta ut i skarpa original
  • Förståelse för olika kanalers uttryck
  • Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.

ANSÖKAN

I denna rekryteringsprocess samarbetar BRIO med Qarat. Varmt välkommen att skicka in din ansökan via annonsen. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och skicka gärna in din ansökan senast den 3 juni 2022.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Hållbarhet topp-prioriterat hos europeiska marknadschefer

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Klimatkalkylator för trycksaker – Det här är nästa steg för Climate Calc

Klimatkalkylatorn Climate Calc, som används av nära tio svenska tryckerier och över hundra i Europa, ska nu ta nästa steg i utvecklingen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vill att tidskrifter ska klimat-certifieras med Climate Calc

redaktionen@branschkoll.se
Annons

3.600 kvm solceller installeras på Exaktas tak

Exakta installerar solceller på taket. Fastighetsbolaget Mileway och energiföretaget Luma Energy bygger nu en av Malmös största solcellsanläggningar på tak. Anläggningen får 3.586 kvadratmeter solceller på totalt 598 KW, skriver man i ett meddelande.

Arbetet ska vara klart i slutet av februari 2023. I samband med installationen får byggnaden också en Breeam Miljöcertifiering och man ser över energibesparande åtgärder i fastigheten.

– Att fylla våra tak med solceller är något vi arbetat mot en längre tid. Nu är vi otroligt glada för att inom kort kunna producera grön el till fastigheten, som kommer att användas i driften av vår dagliga verksamhet, ett stort steg åt rätt håll i Exakta Groups hållbarhetsstrategi, säger Håkan Larsson, vd på Exakta.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons