Brandfactory investerar i skärbord från Zünd

Dennis Hallam (operatör), Daniel Forsgren (teamledare Storformat) och Daniel Redner (produktionsschef) framför det nya skärbordet.
Dennis Hallam (operatör), Daniel Forsgren (teamledare Storformat) och Daniel Redner (produktionsschef) framför det nya skärbordet. Press

Brandfactory investerade under slutet av 2020 i ett nytt skärbord till sin produktion i Farsta där man historiskt haft tre skärbord. Dessa ersätts nu av ett Zund G3 3XL-2500.

– Trots en minskning från tre bord till ett, ger det oss många fördelar. Möjligheterna med ”Eye In The Sky” samt EIS Load Table och förlängning på bordet ger oss större kapacitet än vad vi tidigare haft med tre bord. Vi får även en minskning i vår energiförbrukning vilket ligger i linje med vårt miljö- och kvalitetsarbete, säger Daniel Redner som är produktionschef i en kommentar.

Under våren 2019 investerade Brandfactory i ett Zund G3 till produktionsenheten i Linköping och det är med erfarenhet från denna installation som man nu också investerat i ett nytt stort Zünd G3 skärbord till Stockholm.

– Det finns många fördelar med att använda samma system inom organisationen, både tekniskt och praktiskt. Vi har stort fokus på affärsutveckling så att vi tillsammans kan dela kunskap och förbättra arbetsprocesser, avslutar Daniel Redner.