Brand Factory investerar i flera storformatare

Investeringen som Brand Factory gör gäller två 3,2 meter breda Vutek till produktionsanläggningen i Farsta i södra Stockholm.

  • VUTEk HS100 Pro, plan- och rullmatad med 3/4- automation.
  • VUTEk GS3250lxr Pro, rulle-till-rull LED

Bland annat kan man nu trycka på tunnare och känsligare material med hjälp av LED-teknologin.

– Med HS100 trycker vi med sex färger plus en ogenomskinlig färg och i flera lager vilket ger oss många fördelar, säger Johan Höckert som är produktionschef på Brand Factory i ett pressmeddelande.

Brand Factory har 428 anställda i Norden och Baltikum med produktionsanläggningar i Espoo, Stockholm, Linköping, Måløv och Tallinn.

Hon blir Brover Groups nya E-Commerce Manager

brover group

Brover Group som äger Justnu, Printer och Calligraphen har anställt Helen Johansson som E-Commerce Manager till huvudkontoret i Borås.

– Helen kommer att ansvara för våra dotterbolags e-handelssatsningar och vara drivande i vår digitala omställning, säger Brover Groups CMO, Martin Ghaoui, i ett nyhetsinlägg.

Helen beskrivs som en Senior SEO-strateg med en magisterexamen i dataekonomi och även bedrivit utbildning inom digital marknadsföring.

– Helen har precis den bakgrund och kunskap som vi behöver inom Brover Group. Hon kommer att vara drivande för att våra dotterbolag ska kunna ta ledande positioner inom e-handel och digitalisering i sina respektive områden, säger Brover Groups vd, Jan Veres.

Helen tillträdde rollen den 7 juni.

redaktionen@branschkoll.se

28 oktober: Print Next har fått ett datum

Nätverket Grafkom, Grafiska Företagen och Nopa gör ett tredje försök att arrangera Print Next – ”Nordens största nätverksträff för grafisk bransch”.

Det blir den 28 oktober och platsen är hotell Royal Park i Frösundavik i Stockholm.

Det är en tidigare idrottsanläggning som byggt om till konferenslokal och studio under pandemin. Högt i tak och gott om plats/luft.

Spännande talare och nätverkande i branschen utlovas – så boka datumet redan nu.

Anmälan är öppen!

redaktionen@branschkoll.se

Revisionsbolag vinner tvist mot trycksaksbolag i konkurs – slipper betala 11 miljoner i skadestånd

redaktionen@branschkoll.se

Ännu ett år med minskande klimatpåverkan för Lessebo

redaktionen@branschkoll.se