Helsingborg

Boxon söker säljare

Boxon är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta och innovativa förpackningskoncept. Vårt fokus är främst på företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner. Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vår verksamhet involverar ca 270 anställda och vi har en omsättning på ca 1,3 miljarder SEK.

Vill du vara med och driva nya affärsmöjligheter i ett expansivt bolag inom förpackningsbranchen?

Som Account Manager Indoor Sales har du en viktig roll i Boxons fortsatta utveckling inom affärsområdet Indoor Sales. I rollen har du ansvar för din kundbas och agerar som en resurs mot både befintliga och nya kunder främst i Sverige men även i Norden. Du bygger och utvecklar förtroendefulla relationer för att lösa kunders utmaningar. I rollen ingår även nykundsbearbetning genom att ta kontakt med nya kunder i syfte att skapa affärer och bygga relationer. Du kommer även att ge service (i världsklass) till kunder som hör av sig via telefon, chatt och mail. Du har daglig kontakt med de flesta avdelningar inom Boxon som t. ex. vår inköps och logistikavdelning, finance, marknad etc. Genom din affärskompetens, din strategiska förmåga och ett tätt kundsamarbete driver du en lönsam tillväxt hos både kunder och Boxon.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg. Du ingår i ett team på sju personer och du rapporterar till Sales Manager Indoor Sales.

Som Account Manager Indoor Sales kommer du i huvudsak att:

 • Skapa långsiktiga relationer med din aktiva kundbas
 • Följa upp, analysera och planera din försäljning
 • Aktivt söka efter nya möjligheter
 • Ta emot inkommande förfrågningar
 • Offerthantering
 • Orderläggning
 • Supportera kunder via telefon, chatt och e-mail
 • Arbeta i affärssystemet SAP

Vem är du?

Boxon söker dig med ett stort driv och ett engagemang för sälj och kundservice. Du trivs i en miljö med högt tempo där du får möjlighet att självständigt strukturera och driva ditt arbete mot uppsatta mål. För att lyckas bra i rollen har du ett naturligt säljdriv och en förmåga att se helheten och driva affärer framåt på ett lösningsorienterat sätt som gynnar både kunden och Boxon. Som person har du en positiv inställning till ditt arbete och nära till skratt. Att teamets resultat går före din individuella prestation är en självklarhet. Du har en väl utvecklad förmåga att skapa goda relationer.

Vilken erfarenhet har du?

 • 2-3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll
 • God skriftlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska
 • Erfarenhet av SAP är meriterande
 • Erfarenhet från något av de nordiska språken är meriterande

Varför Boxon?

På Boxon får du möjlighet att utvecklas i en stimulerande och jordnära miljö med korta beslutsvägar och högt i tak. Värderingarna; vinna tillsammans, enkelhet, tydlighet och ansvarstagande genomsyrar företagets kultur och leder till god arbetsmiljö med stark vi- känsla.

Ansökan
Boxon samarbetar i denna rekrytering med Skillway HR & Search. www.skillway.se.

Varmt välkommen med din ansökan till senast 2022-03-27. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden så rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Ska sälja tryckeriet efter bara några år i branschen

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Namn- och ägarbyte på mindre tryckeri

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Lanserar taktila skyltar

Skyltmax berättar att man nu har lanserat taktila skyltar i sitt sortiment. Detta gör man för att det är ”en efterfrågad produkt som kompletterar företagets tidigare sortiment”.

– För oss är det viktigt att göra skyltar som är tillgängliga för alla. Det är dessutom en mycket efterfrågad produkt bland våra kunder säger produktionschef Andreas NeanderSkyltmax.

En taktil skylt är att hjälpmedel som möjliggör information via både syn och känsel. Allmänna platser och publika lokaler ska enligt lag vara tillgängliga för alla. Informationen skrivs ut i punktskrift, även kallat braille och det finns speciella standarder man följer vid tillverkning.

Läs också: TMG lanserar nischad e-handel för skyltar

– Våra taktila skyltar består av ett akrylmaterial som är reptåligt och har en fin yta. Detta är extra viktigt då skyltarna läses av via både känsel och syn, berättar Andreas vidare.

Skyltarna tillverkas enligt riktlinjer i Svensk standard SS 30600:2015 och följer punktskriftsnämndens skrivregler för punktskrift.

Signmax, bolaget bakom Skyltmax, har idag 69 anställda och omsatte 122 miljoner kronor under helåret som slutade sista april 2021. Bolagets huvudkontor och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Se ”pilotavsnittet” av Branschkollen här – ny videopodd från Branschkoll

BLOGG: Här kommer en sommarhälsning från Branschkolls redaktion med en nyhet inför hösten.

Vi har under en tid diskuterat hur vi kan dela innehållet på Branschkoll i fler kanaler och landat i att en videopodd är ett kul och bra alternativ.

Tanken är att Branschkolls redaktörer ska diskutera aktuella händelser inom print, promotion och pack en gång varje månad.

”Tanken var aldrig att publicera”

I veckan gjorde vi ett test – ett Pilotavsnitt – och tanken var inte att publicera det. Det är en hel del jobb kvar med innehållet, strukturen, grafiken och övergångar. Men vi tycker att vi kom rätt så nära känslan som vi tänkt oss – och därför kan du nu se det allra första avsnittet nedan.

Som du ser presenterar vi också några av våra partners – de som har våra större annonsformat på branschkoll.se – och tanken är också att skapa nya möjligheter för företag att synas även i det här nya formatet.

Som sagt – ett första pilotavsnitt för att testa konceptet. I höst drar vi igång på riktigt med ett slipat upplägg, bättre grafik och schyssta övergångar :-). Hör gärna av dig med feedback – så kan vi göra detta så bra som möjligt!

redaktionen@branschkoll.se
Annons