Helsingborg

Boxon söker Business Controller

I rollen som Business Controller kommer du ha tät kontakt med försäljning och supply chain för Boxons bolag i koncernen. Du kommer att ingå i Boxons ekonomifunktion – som är 8 personer – och rapporterar direkt till CFO.

Tjänsten är placerad på Boxons huvudkontor i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Som Business Controller ansvarar du bland annat för:

• Controlling av business och lager
• Rapportering och analys
• Utveckling av analysverktyg för koncernen
• KPI:er och affärsmål
• Budget och uppföljning
• Utveckling av processer och metoder
• Drivande och delaktighet i projekt
• Interna kalkyler

Din profil

För att vara aktuell har du för tjänsten relevant utbildning inom ekonomi – gärna civilekonom med inriktning mot controlling. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som Business Controller på internationell nivå.

Du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och analysverktyg – SAP är meriterande – och är en van och god användare av Office 365.

Som person är du nyfiken, självgående, prestigelös samt har lätt för att samarbeta och kommunicera på alla nivåer. Att arbeta effektivt, strukturerat och noggrant likväl som att leverera i tid är en självklarhet för dig. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.

Om Boxon

Boxon är en innovativ affärspartner som erbjuder intelligenta förpackningskoncept med full spårbarhet helt integrerade med våra kunders behov.

Vi analyserar omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtidssäkrar förpackningsflödet från order till leverans. Vårt fokus är främst på företag inom industri-, handel-, logistik- och fordonsbranschen som söker en långsiktig partner. Med intelligenta förpackningskoncept för era produkter hjälper vi er att öka upplevelsen av ert varumärke, minska klimatavtrycket och stärka era kundrelationer. Leveranserna blir spårbara genom intelligenta systemlösningar för etikett och märkning. För att förbättra er produktivitet, effektivitet och öka lönsamheten erbjuder vi en rad automatiserade lösningar som kan integreras direkt i er affärsprocess.

Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vår verksamhet involverar ca 270 anställda och vi har en omsättning på ca 1,3 miljarder SEK.

Läs mer på www.boxon.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Amerikanskt DR-tryckeri investerar en halv miljard i produktionskapacitet

printer tryckrpress HP USA direktreklam

Köper sju inkjetpressar från HP.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

De trycker 700 miljoner valsedlar – och så här mycket kostar det

Pappersleverantörer och tryckerier är utsedda.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Kanalvalet 2022: Brevlådan är en trygg plats men det finns utrymme för mer digitaliseing

Här får du sju helt färska insikter om dagsläget kring vilka kommunikationskanaler som svenska folket vill har när det gäller reklam och information.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

POD Sthlm kämpar för att hinna med – ska anställa tre till att börja med

”Vi har nått en gräns där vi måste bli fler”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons