Jönköping

Bold Printing söker Tryckare/packsalsarbetare med arbetsledaransvar

Är du redo för nästa utmaning? Är du flexibel, prestigelös och van att hugga i där det behövs? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker dig som vill jobba i vårt tryckeri Bold Printing Jönköping och som bidrar med en positiva attityd i vardagens utmaningar. Erfarenhet av offsettryck, pressförare, färgställning, Feragutrustning eller liknade är meriterande, men för oss är det din personlighet och din vilja att lära nytt som är det viktigaste – resten lär vi dig.

Om tjänsten
Som medarbetare hos oss har du ca 25 engagerade kollegor som tillsammans tar ansvar för att utföra våra uppdrag effektivt och med hög kvalitet.

Idag har vi ett rullande arbetsschema på fyra dagar per vecka och nio timmar per natt.

Tjänsten har sin grund i packsalen där vi tillser att tidningarna kommer vidare till rätt destination. Under processen hanteras tidningarna i olika maskiner så som till exempel format-trimning, inbladning av annat material och adressering. Vi lär oss maskinerna efter hand och personalen roterar runt på de olika stationerna.
I steg två lär du dig att justera färg och pass i tidningen. I tredje steget lär du dig köra tryckpressen och se helhetsbilden.

Som arbetsledare ingår, utöver uppgifter som tryckare/packsalsarbetare, även daglig arbetsledning för en del av teamet. Du jobbar i nära samverkan med nattchefen och det ingår att tillse att produktionen fungerar i enlighet med överenskomna mål samt att stimulera till ett gott arbetsklimat inom teamet. Du är bra på att sätta mål, följa upp förbättringsåtgärder och skapa delaktighet i teamet.

Som arbetsledare är du en viktig kulturbärare och inspirerar samt driver arbetet framåt i enlighet med våra värderingar; engagemang, transparens, affärsmässighet och integritet.

Om dig
För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann och kvalitetsfokuserad. Vidare är du engagerad och har god problemlösningsförmåga. Självklart är du också en bra lagspelare som kan jobba över gränserna för att bidra till gott samarbete.

Övriga förutsättningar för tjänsten

– flexibilitet, att snabbt kunna ställa om till andra arbetsuppgifter när det krävs
– flytande svenska i tal och skrift
– grundläggande språkkunskaper i engelska är meriterande
– som tryckare är det nödvändigt att ha ett normalt färgseende

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons