Bolagsverket söker Grafisk designer

Om jobbet
Bolagsverket i Sundsvall är en myndighet som har siktet inställt på digitalisering och innovation. Vi är cirka 550 medarbetare som varje dag arbetar för att ge företagsamma människor i Sverige möjligheten att förverkliga sina drömmar och känna trygghet i sitt företagande.

För att fortsätta vårt viktiga arbete strävar vi efter att vara en arbetsplats där vi genom mod och tillit skapar förutsättningar för medarbetare att trivas och utvecklas. Var med och bygg vår framtid!

ARBETSUPPGIFTER
Vi på kommunikationsenheten är mitt i en spännande utvecklingsresa. Vi håller på att bygga ett nytt och starkt team för att kunna axla vårt uppdrag att lyfta Bolagsverkets kommunikation till högre höjder. Tillsammans behöver vi utveckla nya arbetssätt, ta fram nya verktyg och skapa nya processer för att kunna jobba mer effektivt och kvalitativt med vår kommunikation. Därför behöver vi dig en kreativ och idéstark grafisk formgivare som sätter kundens behov i fokus.

Som grafisk formgivare kommer du bli en del av ett kompetent team med mycket erfarenhet, driv och bredd. Idag är vi tre kommunikatörer, två webbredaktörer och en språkvårdare som tillsammans arbetar för att driva och utveckla Bolagsverkets kommunikation. Förutom grafisk designer letar vi just nu även efter två kommunikatörer.

Hos oss blir ditt huvudansvar att fortsätta utveckla Bolagsverkets grafiska profil och en sammanhållen visuell kommunikation för myndigheten. Förutom det, kommer du producera grafiskt material till alla våra olika kanaler print, digitalt och sociala medier. Självklart har du koll på trender och gillar att hänga med i den digitala utvecklingen inom kommunikationsområdet.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som grafisk formgivare är du en doer som tar mycket eget ansvar och får saker att hända. Det är viktigt att du är en serviceinriktad lagspelare som tillsammans med härliga kommunikationskollegor vill vara med på en spännande resa och utveckla en kommunikationsverksamhet i framkant.

Förutom det, är du:

• Utbildad inom grafisk design
• Har minst 2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som grafisk formgivare med liknande arbetsuppgifter.
• Skicklig på att hantera program som ingår i Adobe CC-paketet (InDesign, Illustrator, Photoshop och Premiere Pro).
• Duktig på ta fram helhetskoncept från idé till genomförande.
• Van vid att illustrera, göra animationer och producera rörligt material för digitala kanaler.
• Villig att hantera enklare filmproduktion, redigering och klippning.

Så, vill du vara med och bygga en ny framtid tillsammans med oss? Sök nu!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se