Dau Tryck

Vill du fortsätta läsa?

Den här artiklen är en del av Branschkoll Print. Vill du läsa den tecknar du en prenumeration nedan eller loggar in om du redan har en.

Välj hur du vill prenumerera på Branschkoll

Det finns två olika prenumerationer att välja på. Oavsett så ingår inloggning till alla på ditt företag.

print
(Inkl. Promotion)

1.400 kr/månad

Läs allt på Branschkoll om både tryckeri- och produktmediabranschen.

promotion

Från:
298 kr/månad

Läs allt vi skriver om produktmediabranschen

Jobman söker försäljningschef

Varumärket Jobman grundades 1985 och är idag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder. Jobmans kunder består främst av återförsäljare och återfinns inom flera sektorer såsom bygg och anläggning, måleri, service och industri, transport, skog och natur samt trädgård. Jobman designar, tillverkar och säljer slitstarka och välutvecklade arbetskläder och tillbehör av högsta kvalité och passform. Utvecklingen sker i egen regi i Sverige och produktionen främst i Asien.

Jobman Workwear omsätter drygt 90 milj SEK och har idag ca 20 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Upplands Väsby ca 2 mil norr om Stockholm och ingår i tillväxtkoncernen New Wave Group som är börsnoterat. New Wave skapar, förvärvar och utvecklar ett flertal kända varumärken och produkter.

Om rollen:

Som försäljningschef kommer du spela en viktig roll i Jobmans fortsatta tillväxtresa genom att bidra med strategi och struktur för rätt kundfokus och för fortsatt hög kvalitetsnivå. Tillsammans med ett starkt team på 8 personer kommer du att driva ett strukturerat och målinriktat säljarbete för att bygga goda kundrelationer.

I ditt ansvar ingår att:

 • utforma strategier, mål och strukturer för att utveckla försäljningen och distributionen
 • göra säljbudget
 • planera kampanjer och aktiviteter för att öka kundernas försäljning
 • ha eget kundansvar och ett övergripande ansvar för företagets bearbetning av de olika kundsegmenten
 • bidra till sortimentsutveckling genom att samverka med designers och produktutvecklare
 • ha personalansvar för fem distriktsäljare och tre kundtjänstmedarbetare

Som försäljningschef rapporterar du till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vad Jobman erbjuder dig 

Jobman är ett mindre bolag som har en tydligt familjär atmosfär. Du får möjlighet att jobba för ett etablerat och välkänt varumärke samt vara med och skapa, utveckla och driva den fortsatta tillväxtresan som Jobman har framför sig. Du kommer att ha en central roll där du ges stora möjligheter att vara med och sätta din prägel på bolagets strategi och fortsatt försäljning. Som ledare ges du en möjlighet att kunna bidra på en strategisk nivå, samtidigt som du har ett eget kundansvar vilket gör att du får driva egen försäljning – något du brinner för!

Profilen vi söker 

Vi söker dig som har en gedigen säljbakgrund med egen erfarenhet av key account management inom B2B. Du har erfarenhet av att sätta strategier för säljarbetet och tillsammans med ditt team hitta vägen fram för att uppsatta mål. Dina ledaregenskaper är av stor vikt och det är meriterande om du har drivit utvecklingsarbete inom försäljning tidigare. Har du också en förståelse för marknadsföring så är det en fördel.

redaktionen@branschkoll.se

Lager 157 söker landschef för Norge

Lager 157 är ett växande svenskt Denim & Basic-företag med webshop i både Sverige Norge och Finland och 52 butiker (varav 3 i Norge). Vi vill fortsätta växa på den norska marknaden och söker därför en 

SENIOR REGIONCHEF/BLIVANDE LANDSCHEF NORGE

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från snabbrörlig retail, gärna som senior regionchef eller landschef. Du brinner för försäljning och utveckling. Vi söker en person som hela tiden flyttar fram positionerna för verksamheten, är genuint trygg i sitt ledarskap och förstår vikten av ordning och reda. Du har ett gott självledarskap och står stadigt även när det blåser.

Arbetet innebär

 • att leda de norska butikscheferna i deras dagliga arbete mot vidare lönsam tillväxt, att vara deras stöd och mentor i deras ledarskap i butik,
 • att göra butiksbesök och utveckla verksamheterna genom kvalitativ närvaro och uppföljning,
 • att vara förbindelselänken mellan koncept och utförande,
 • att rekrytera till och starta upp kommande butiker tillsammans med projektledare,
 • budgetansvar för de norska butikerna
 • rapportering/kommunicering av konsoliderade nyckeltal/information

Rollen rapporterar till företagets operativa chef.

Vi vill gärna att du har ett omfattande nätverk i Norge och kan resa obehindrat. Du har troligtvis norska som modersmål och pratar/skriver engelska på god nivå. Körkort är ett krav. 

Vi gör löpande urval och rollen tillsätts när vi hittat rätt person.

redaktionen@branschkoll.se

Robot printar direkt på stora väggar

redaktionen@branschkoll.se

Unitedprofile anställer Sale support

Senaste tillskottet på Unitedprofile är Jonatan Hillerstig som kliver in i rollen som sale support och kommer bland annat jobba med kunder och support.

Här har ni nästa stjärna på Unitedprofile! Välkommen Jonatan Hillerstig som kliver direkt in och axlar rollen som Sale support! Jonatan kommer närmast från återförsäljarledet där han jobbat under sex år. Hos oss på Unitedprofile så kommer han ansvara för kundrelationer genom support, försäljning och utbildning, skriver Unitedprofile till Branschkoll.

redaktionen@branschkoll.se