Göteborg

Blue Art Promotion söker Key Account Manager

Key Account Manager
Helsingborg / Göteborg 

Är du en driven, lösningsorienterad och nyfiken säljare som brinner för att göra affärer?

Som Key Account Manager på Blue Art Promotion får du jobba tillsammans med erfarna kollegor med spetskompetens i spännande branscher. Här jobbar du på ett framgångsrikt profil- och tryckeriföretag med över 35 års branscherfarenhet. Idéskapande, försäljning och inköp tillhör kärnverksamheten och visionen är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

Om tjänsten
Som Key Account Manager får du en nyckelroll i vår säljorganisation där du har direkt ansvar för att utveckla samarbetet med befintliga kundkonton men med främsta fokus på uppsökande nykundsbearbetning. Du arbetar med försäljning av varumärkeshöjande profil- och kampanjprodukter, merchandise , eventmaterial och helhetslösningar inom tryck. Här ingår fysiska kundbesök, strategisk planering och proaktivt säljarbete i dina vardagliga arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett internationellt säljteam som besitter stor kunskap, engagemang och har en etablerad kundbas i Europa.

Hos oss på Blue Art Promotion får du arbeta med allt från medelstora svenska företag till internationella kunder och inget uppdrag är det andra likt. Här får du komma i kontakt med många olika branscher och produktområden samtidigt som du skapar globala kontakter. Vi tror på att nå framgång genom att jobba som ett team med frihet under ansvar. Att ha roligt på jobbet är det viktigaste för att få ett stimulerande arbete!

Att arbeta på Blue Art Promotion är så fantastiskt roligt med ett varierande arbete, där inget uppdrag är det andra likt!”

Läs mer om vad Andreas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/blue-art-promotion

Din profil
För att lyckas i rollen som Key Account Manager har du en stark vilja att prestera, du förstår värdet av långsiktiga kundrelationer och vet att hög närvaro och tillgänglighet hos kunderna ger resultat.

Vi ser gärna att du har ett stort nätverk och har du branscherfarenhet är det högt merieterande, men inte avgörande. Det viktigaste är att du drivs av att göra bra affärer och att samtidigt leverera en god service. Genom att identifiera kundens behov kan du ge relevant rådgivning och förslag på kreativa koncept tillsammans med övriga teamet.

Vi ser även att du har:

  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • God förmåga att bygga och förvalta kundrelationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då du kommer att bearbeta kunder i Sverige men även till viss del i Europa

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!Om Företaget
Blue Art Promotion AB startade sin verksamhet i Helsingborg 1986, som direktimportör av promotion produkter med försäljning till hela världen. Sedan 2008 ligger huvudkontoret i den lilla fiskebyn Viken lite norr om Helsingborg mitt i fantastiska nord-väst skåne! Vårt eget tryckeri, Blue art Production AB, ligger i Jonsered, strax utanför Göteborg. Med anor till slutet av 80-talet har vi tryckt både offset och digitalt som lätt beställs på nätet. Vi har även försäljningskontor i Luxemburg och i Hong Kong.

Blue Art Promotion AB har idag flera verksamhets områden med egen produktion för kampanj, mersch, sourcing, reklam och profilprodukter, samt helhetslösningar inom tryck, som utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi har producenter inom alla produktkategorier som gör att vi kan ta fram innovativa produkter oavsett bransch eller budget. Vi kontrollerar hela leveranskedjan. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå oavsett utmaning. Samt med över 100.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons