Bjurfors söker Marknadsassistent och originalare

Är du vår marknadsassistent och originalare?

 • Som marknadsassistent och originalare blir du en viktig och uppskattad kollega på Bjurfors Göteborgs marknadsavdelning. Det är en bred roll där du blir delaktig i att producera marknadskommunikation till många olika marknadskanaler både som print, digitalt och rörligt material.
 • Du blir en del av ett positivt och utvecklande team som delar intresset för färg, form, foto och inredning.
 • Placering för tjänsten är på Bjurfors huvudkontor i Göteborg.
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Smurfit Kappa söker konstruktör

Vi är Smurfit Kappa – den branschledande tillverkaren av effektiva och innovativa pappkartonger och förpackningslådor i Europa. Med över åttio års erfarenhet och med flera tusen medarbetare runt om i världen, täcker vi hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion. Som en av världens största tillverkare av pappersbaserade förpackningar, ser vi till att investera i en hållbar produktion där vi återanvänder de naturresurser vi nyttjar och säkerställer hållbarhet i varje fiber. Tillsammans strävar vi efter att skapa förändring i världen, från hållbara inköp till minimal miljöpåverkan i vår tillverkningsprocess. Nu söker vi, tillsammans med Oddwork, en idé-spruta i teknisk förpackning som vill bli en del av Smurfit Kappa. Är du en kreativ Konstruktör med fokus på funktion? Då ser vi fram emot att träffa dig!

Som Konstruktör
På Smurfit Kappa, kommer du jobba tätt tillsammans med vårt team av konstruktörer och kreatörer. Här kommer du att ansvara för att rita och designa olika förpackningslösningar, anpassade efter våra kunders önskemål. Med fokus på konstruktion och funktion, är du experten på wellpapp som tillsammans med ditt team hittar nya innovativa produktlösningar och bockar löpande av våra inkommande uppdrag. Hos oss får du jobba med flera olika projekt som du följer upp och utvecklar – och chansen att lära dig av erfarna och kunniga kollegor med stor passion för det vi gör. Dessutom ser vi fram emot att höra dig pitcha nya idéer och innovativa förslag på förpackningslösningar som ännu inte finns på marknaden.

Vi söker dig som…
… har ett tekniskt intresse och en passion för konstruktion. Du är en social och öppen person som tar för dig på ett ödmjukt sätt. För du trivs ju allra bäst när du får samarbeta med dina kollegor och kunder för att komma fram till rätt lösning. Med din tidigare erfarenhet inom förpackningsteknik, har du förståelse för hur konstruktion och grafisk design hänger ihop. Och du låter gärna din innovativa kreativitet ta plats när du kommer med idéer på hur vi kan utveckla vårt utbud. För hos oss väntar flera utvecklingsmöjligheter för dig som vill kliva in och ta ansvar.

Våra önskemål till dig:

 • Du har en utbildning inom förpackningsteknik
 • Flera års erfarenhet av konstruktion och förpackningsdesign
 • Du har tidigare arbetat i Artios CAD och är van att hantera wellpapp
 • Svenska och engelska

Varför Smurfit Kappa?
Välkommen till Europas branschledande tillverkaren av effektiva och innovativa pappkartonger och förpackningslådor! Vi är Smurfit Kappa och tillsammans strävar vi efter att skapa förändring i världen – från hållbara inköp till minimal miljöpåverkan i vår tillverkningsprocess. Sedan vår start 1934, har vi levererat kundorienterade, hållbara och kostnadseffektiva förpacknings- och logistiklösningar till våra kunder, globala som lokala.

Vi tror på att ta ansvar för våra anställda, vår miljö och de länder vi är verksamma i. Därför jobbar vi aktivt för att skydda vår miljö genom minskade utsläpp och utveckla branschledande arbetsmetoder som skapardrivkraft och utvecklar våra anställda. Hos oss väntar ett engagerat team av kreatörer och konstruktörer på att du ska bli vår nästa kollega och expert!

redaktionen@branschkoll.se

Smurfit Kappa söker fabrikschef

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar, med cirka 46 000 anställda på 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på cirka 8,5 miljarder € 2020.

Smurfit Kappa täcker hela kedjan från papperstillverkning till design och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp.

Smurfit Kappa Sverige och Norge är en del av Smurfit Kappas förpackningsdivision och hade 2020 en omsättning på drygt 2,3 MSEK. Företaget har cirka 900 anställda på tio orter i Sverige och Norge. Smurfit Kappas förpackningar är återvinningsbara, 100 % biologiskt nedbrytbara och producerade på ett hållbart sätt, vilket förbättrar våra kunders miljöavtryck. Läs mer om företaget här.

VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder dig en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi kan erbjuda dig de möjligheter och utmaningar som du behöver för att utvecklas både professionellt och som person. Nu söker vi en plantmanager till vårt sheetplant i Landsbro.

DETTA KAN DU.

Vi söker en entreprenörsdriven person som vill ha en självständig roll med stor möjlighet till både påverkan och utveckling. Vill du bli en viktig del i vår fortsatta tillväxt?

 • Du har någon form av relevant högskoleutbildning.
 • Du gillar förbättringsarbeten, produktionsplanering, logistik och försäljning.
 • Du har god kunskap inom kvalitet, miljö och hälsa.
 • Du tycker om att utveckla affärer och nya segment som blir avgörande för organisationens framtida tillväxt.
 • Du har en entreprenörsådra och ser aldrig problem – för dig är det lösningen som får fokus.
 • Du är trygg inom ditt kompetensområde – van vid att ha ett helhetsansvar.
 • Du har tidigare erfarenhet inom process- och maskinteknik med produkt- och konstruktionskunskap.
 • Du behöver ha mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

DETTA ÄR DU.

Vi ser att du som person är självgående och arbetar målinriktat med att skapa förutsättningar för att driva och utveckla verksamheten med ditt team. Du är en entreprenör och att utveckla affärer är viktigt för dig. Du är trygg i ditt ledarskap och har förmågan att tänka långsiktigt och i breda perspektiv, samtidigt som du tycker om att få saker att hända i praktiken.

Det här är en riktigt rolig roll – vad säger du, är du vår nya plantmanager till Landsbro?

redaktionen@branschkoll.se

HK Scan förpackning söker utvecklingschef

HKScans mål är att bli ett mångsidigt livsmedelsföretag. Med över 100 år av erfarenhet tillverkar vi god, hälsosam och ansvarsfullt producerad mat som möter konsumenternas och kundernas behov. För oss på HKScan inbegriper hållbarhet en utveckling av livsmedelsproduktionen genom hela värdekedjan, från gård till konsument. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Våra närmare 7 000 professionella medarbetare säkerställer smak, kvalitet och hållbarhet – idag och imorgon. Vår mångsidiga produktportfölj innehåller produkter av kyckling, fläsk och nötkött såväl som färdiga rätter. HK®, Kariniemen®, Via®, Scan®, Pärsons®, Rakvere®, Tallegg® och Rose® är våra starka varumärken. Under 2019 uppgick nettoomsättningen för det börsnoterade HKScan till 1,7 miljarder euro.


Drivs du av ledarskap och innovation? Vill du vara med och framtidsutveckla ett av Sveriges starkaste varumärken inom livsmedel? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Med över 100 år av erfarenhet tillverkar vi god, hälsosam och ansvarsfullt producerad mat som möter konsumenternas och kundernas behov. Det finns flera anledningar varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss. Det främsta är att alla vi som arbetar på HKScan är ett gäng som präglas av samarbete, stimulerande arbetsuppgifter och en produktportfölj innehållande bland annat varumärken som Scan, Pärsons och Bullens.

HKScan erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete där vi varje dag arbetar utifrån våra värdeord INSPIRE, LEAD, CARE och DELIVER. Vi har ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på konsumentens, kundens och medarbetarens behov.

Om tjänsten
Som Utvecklingschef produkt och förpackning kommer du att leda ett team på 9 personer bestående av, medarbetare inom produkt- och förpackningsutveckling, administration, märkningsområdet samt Head Chef. Du kommer ansvara för det övergripande strategierna inom R&D och dess implementation samt leda och driva produkt- och förpackningsutveckling. Det ligger även på ditt ansvar att identifiera och analysera nya produktmöjligheter samt utveckla ingredienskoncept, produkter och lösningar.

I din roll ingår exempelvis att:

 • bryta ner övergripande strategier i samarbete med marknadsavdelningen samt sätta mätbara och konkreta mål för avdelningen.
 • leda, driva och utveckla teamet samt säkerställa att projekt genomförs effektivt och enligt budget.
 • planera, utveckla och genomföra projekt samt säkerställa att rätt metoder och verktyg används.
 • identifiera och analysera nya produkt- och affärsmöjligheter.
 • utveckla nuvarande produktportfölj samt driva nyutveckling för att bredda portföljen.
 • nätverka med parter och intressenter internt och externt.
 • ansvar för budget och kostnader.
 • ansvara för regelefterlevnad inom avdelningen.

Teamet sitter utspritt på flera orter i Sverige och du kan vara placerad på vårt HK i Stockholm alternativt i Kristianstad, Skara, Linköping eller Halmstad. Rollen innebär resor inom främst Sverige. Du rapporterar till Marknadsdirektören.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasial utbildning inom livsmedel, kemiteknik eller liknande. Du har flera års erfarenhet av ledarskap med personalansvar inom området och minst 5–7 års erfarenhet av produktutveckling där huvudtyngden kommer från livsmedel. Du är specialist inom R&D området och tekniskt kunnig inom tillverkning. Vidare har du ett stort intresse för branschen och animaliska produkter. Stor vana av projektledning samt att ha arbetat nära marknad och kategori är även förutsättningar för att lyckas i rollen. Slutligen söker vi dig med affärssinne, intresse för mat samt insikt och förståelse för konsumenten.

Du behärskar, och uttrycker dig väl, i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Du är systemkunnig i arbetsrelaterade system och B-körkort är krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en skicklig och engagerad ledare som drivs av innovation och har ett stort intresse för utveckling av livsmedel. Du är en relationsbyggare och nätverkare av rang med förmåga att kommunicera med alla oavsett roll och funktion. I ditt arbete är du organiserad och strukturerad samt har förmåga att hantera många bollar i luften samtidigt i en hektisk vardag.

redaktionen@branschkoll.se

AR Packaging söker junior inköpare

Junior inköpare

Är du vårt nästa stjärnskott inom inköp? Hos oss finns möjligheten att växa i en spännande och utvecklande miljö! Nu söker vi en driven operativ inköpare till vår inköpsavdelning i Lund, AR Packaging Flexibles!

Om tjänsten
Som operativ inköpare hos AR Packaging Flexibles ansvarar du för ett specifikt produktområde, dess tillgänglighet och lagernivå samt har den dagliga kontakten med tillhörande leverantörer. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar bland annat inköpsavrop, leverans- och produktfrågor samt reklamationshantering. Tjänsten är ett vikariat som löper från och med juni till slutet på augusti med god chans till förlängning! 

Du som söker har:

·       En eftergymnasial utbildning inom inköp, supply chain eller ett tekniskt område.

·       Arbetslivserfarenhet inom en liknande roll.

·       Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

·       Erfarenhet inom avtalsrätt, kvalitetsarbete eller leverantörsutveckling.

·       Kunskaper inom affärssystemet SAP.

Vi söker efter dig som:

·       Är serviceinriktad samt relationsskapande i ditt arbete.

·       Använder ditt engagemang för att identifiera problem och arbeta lösningsorienterat.

AR Packaging Flexibles – En värld av briljanta förpackningar
Vi är ett förpackningsföretag i tillväxt med stark framåtanda och korta beslutsvägar. Hos oss blir du del av en organisation i ständig utveckling där du får stor frihet under tydligt ansvar. Här har vi högt till tak och nära till skratt. Vi levererar flexibla miljöanpassade material till bl.a. livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Våra förpackningar ska inte bara vara snygga, de ska även skydda produkten på bästa sätt. Helhetsbild inom hållbarhet är viktigt för oss. Vi kombinerar kompetens med nytänkande för att i samarbete med våra kunder utveckla de bästa förpackningslösningarna. AR Packaging Flexibles har två fabriker i södra Sverige samt en fabrik i Storbritannien.

redaktionen@branschkoll.se