Logga in

Bilprovningen söker Marknadskoordinator

11 januari, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Gillar du utveckling och att se resultatet av ditt arbete? Är du en person som ofta beskrivs som ansvarstagande, driven och engagerad?

Har du erfarenhet av marknadsföring och marketing automation? Då är det dig vi söker till rollen som Marknadskoordinator hos Bilprovningen!

Om verksamheten

Bilprovningen är marknadsledande inom fordonsbesiktningar i Sverige och ska med hjälp av modern teknik och hög kompetens förenkla vardagen för fordonsägaren och bidra till hög trafiksäkerhet.

Bilprovningen började sin verksamhet 1963 och har idag 100 stationer i hela landet, från Skurup i söder till Karesuando i norr.

Huvudkontoret ligger i Rissne i Stockholm och företaget har totalt ca 600 medarbetare. Bilprovningen utför varje år ca 2 miljoner besiktningar och omsätter ca 700 MSEK.

Bilprovningen ägs av svenska staten.

Arbetsbeskrivning

Som Marknadskoordinator arbetar du med den operativa marknadsföringen, i tätt samarbete med övriga medlemmar ur marknadsteamet.

Du är projektledare för utvecklingsprojekt inom Marknad och förbereder, genomför och följer upp olika marknadsföringsaktiviteter.

Du tar självständigt ansvar för produktionen och driver denna framåt själv eller i samråd med externa leverantörer. Som Marknadskoordinator arbetar du med innehåll och layout i form av exempelvis utskick till kund, säljmaterial och lojalitetsprogram men har även ett stort fokus på den digitala kundresan.

Marknadskoordinatorn har en viktig funktion i att säkerställa att marknadsföringen konverterar till försäljning. I rollen ingår att :

 • fungera som stöd gentemot kundområdeschefer och stationschefer
 • löpande föra dialog med externa leverantörer, som tryckerier och byråer
 • bidra med underlag för analys och beslut till marknadschef
 • löpande delta i arbetet med att ta fram och genomföra kampanjer

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du ett starkt inre driv och en förmåga att självständigt ta ansvar och leverera resultat. Du har kunskap och intresse för digital marknadsföring och vill vara med och påverka hur Bilprovningen arbetar med ny teknik.

Vidare ser vi att du :

 • har en god social kompetens och en stark kommunikativ förmåga
 • är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt, med en förmåga att driva projekt framåt
 • resultatinriktad och initiativtagande du levererar bra resultat som för verksamheten framåt och är mån om att lyckas
 • är effektiv, med en god förmåga att prioritera

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och du har :

 • arbetat med postala och digitala utskick till kunder
 • arbetat med kampanjer, reklam och säljstöd med en god känsla för copy och layout
 • erfarenhet av projektledning och att organisera och leda andra
 • goda kunskaper i relevanta verktyg bland annat Google Analytics, Adobe och Office
 • erfarenhet av Marketing Automation-verktyg och CRM-system

Du erbjuds

Du kommer vara en viktig person i vårt team och ges stora möjligheter att vara med och utveckla Bilprovningens marknadsföring.

Som anställd hos Bilprovningen får du många förmåner, exempelvis försäkringslösningar, friskvårdsbidrag, rikslunchkort och flextid.

Huvudkontoret finns i nyrenoverade lokaler på Madenvägen i Sundbyberg-Rissne.

Anställning : Tillsvidare Heltid

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Hur ser en förpackning ut 2030?

I årets PIDA-tävling, en förpackningstävling som arrangeras av Billerudkorsnäs, så har studenter på designhögskolor i Frankrike, Tyskland, Sverige och UK fått i uppdrag att ta fram ett förslag på hur en ”spännande och hållbar” förpackning kommer se ut år 2030. (mer…)

Installerar 50-meters offsetpress med rullmatning

Klaus Sauer är vd för Saxoprint som investerar tungt i ny teknik för att kunna vara billigast på marknaden.

Tyska online-tryckeriet Saxoprint (en del av Cewe) installerade i januari världens första Heidelberg Speedmaster XL162-8P med rullmatningstekniken Cutstar. Storleken på både pressen och företaget ger perspektiv.

Stor tryckeriupphandling avgjord – men få vinnare

Få vinnare i upphandlingshärvorna – allt högre kostnader att vara med i ”spelet”.

En av världens vackraste böcker är tryckt i Göteborg

Göteborgstryckeriet och deras ”Hybrid Print Technology” har gett utdelning . (Bild: Göteborgstryckeriet)

Världens vackraste böcker 2019 är utsedda. Bland pristagarna finns en svensk bok – tryckt av Göteborgstryckeriet. (mer…)

Fem intressanta företagsbesök på Print Next 19 – ”begränsat antal platser”

Ta chansen att besöka Brandfactorys nya och samordnade anläggning i Farsta, SDK DR Service som nyligen köpte Ranhammar, Arkitektkopias huvudenhet i Stockholm med bland annat 3D-print, ”action marketing”-tryckeriet Realtryck och Visual Art som är visionärer inom digitala skyltar.  (mer…)

Tierps Tryckeri digitaliserar – så här startade resan

Håkan Monfors och Peter Agell på Tierps Tryckeri tillsammans med Niclas Wahlgren från Gibon i Gävle och Mikael Pettersson och Roy Spennare på Konica Minolta.

Våren 2018 anställde familjeägda Tierps Tryckeri Håkan Monfors som ny extern vd. Uppdraget var att modernisera företaget och ta det in i en digital framtid – vilket nio månader senare har resulterat i det offensiva beslutet att ersätta sin offsetpress mot en digital tryckpress. (mer…)

Trycksaker och produktmedia – bland Europas snabbast växande företag

E-handel av trycksaker och produktmedia växer kraftigt och två av bolagen i branschen är bland de snabbast växande i Europa just nu och på den svenska marknaden finns en del av tillväxten. Flera svenska bolag i kommunikationsbranschen tar sig också in på årets lista.

Justnu-ägare köper broker – nybildade Brover Group gör sitt första förvärv

Alldeles nyligen skrev vi om att Brover Group bildats ur Justnus moderbolag som ett investment-bolag i grafisk bransch. Nu annonserar bolaget sitt första förvärv.  (mer…)

Investerar 5 miljoner i offset – ska bli störst i Norrland

Lennie Nylén vd Arkitektkopia i Umeå till vänster och till höger Per Lundberg, vd på Lundbergs Grafiska, som levererar tryckpressen.

Arkitektkopia i Umeå har investerat i en offsetpress för att kunna möta efterfrågan från kunderna. (mer…)