Göteborg

Billes Tryckeri söker säljare

Vi på Billes tror på det tryckta budskapet. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak, i ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier.

Nu är det dags att förstärka vårt säljteam i Göteborg med ytterligare en duktig säljkollega!

Om tjänsten

I rollen som säljare ansvarar du för att bearbeta kunder och prospekt bland medelstora och stora företag, som kan vara intresserade av Billes breda erbjudande av tjänster och lösningar vad gäller tryckt kommunikation. Stort fokus kommer vara på bearbetning av nya kunder, att kontakta och sälja in Billes erbjudande och lösningar. Du kommer ansvara för din egen kundprospektering och driva affären framåt från första kontakt till offert. Du samarbetar tätt med projektledarna, och övriga kollegor, i Göteborg. Potentialen i marknaden är stor, det finns kunder i alla tänkbara branscher.

Vi söker en person som älskar att träffa människor och som brinner för att hitta kreativa lösningar på kundens behov. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort eget driv, vara uthållig och ihärdig, strukturerad och ha en mycket god social förmåga. Din förmåga att bygga hållbara relationer över tid är avgörande för hur du lyckas med din försäljning. Genom planering och uppföljning av aktiviteter, mål och budget säkerställer du att du når dina uppsatta mål.

Du har några års erfarenhet av försäljning, föredragsvis av tjänsteförsäljning. Det är meriterade om du har jobbat med försäljning av projekt inom reklam/media/kommunikation. IT-vana och erfarenhet från olika CRM-system och bra kunskaper i Excel underlättar arbetet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande, gärna inom sälj/marknad.

Vill du vara med på Billes framtida tillväxtresa? Vi erbjuder dig anställning i ett bolag där du kommer få stora möjligheter att vara med och bidra och påverka. Billes har en företagskultur där alla jobbar nära varandra, det är öppna dörrar och en ganska informell struktur i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att vara flexibla och snabba till beslut. Allt för att möta en marknad i ständig förändring. Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, stort affärsfokus och nära till skratt, då kan du vara vår nästa kollega!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Billes med Jerrie. Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är onsdag 29 september. Hör gärna av dig om du har frågor kring tjänsten! Kontakta Martin Dahlberg på 0763–170741.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

HP ökar farten på nya storformatarna

HP kommer med nya storformatsskrivare. Det är modellerna Designjet och Pagewide som nu uppgraderas.

redaktionen@branschkoll.se

Mimaki lanserar nya skrivare för print direkt på objekt

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger sin första förpackningsfabrik

redaktionen@branschkoll.se

Investmentbolag går in i plastlåde-branschen

redaktionen@branschkoll.se