Billes Tryckeri söker säljare

Billes Tryckeri

Billes vill förstärka sitt säljteam i Stockholm med ytterligare en kollega!

I rollen kommer du erbjuda Billes breda erbjudande vad gäller tryckt kommunikation mot marknaden i Stockholm. Drivs du av att träffa människor och brinner för att hitta kreativa lösningar på kundens behov?

Vi på Billes tror på det tryckta budskapet. Därför har vi satsat stort på att alla resurser en köpare av trycksaker behöver ska finnas samlat under ett tak, i ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier.

Nu är det dags att förstärka vårt säljteam i Stockholm med ytterligare en säljkollega!

Om tjänsten

I rollen som säljare ansvarar du för att bearbeta kunder och prospekt bland medelstora och stora företag, som kan vara intresserade av Billes breda erbjudande av tjänster och lösningar vad gäller tryckt kommunikation. Stort fokus kommer vara på bearbetning av nya kunder, att kontakta och sälja in Billes erbjudande och lösningar. Du kommer ansvara för din egen kundprospektering och driva affären framåt från första kontakt till offert. Du samarbetar tätt med kollegerna i Stockholm och projektledarna i Göteborg. Potentialen i marknaden är stor, det finns kunder i alla tänkbara branscher.

Vi söker dig som

Vi söker en person som älskar att träffa människor och som brinner för att hitta kreativa lösningar på kundens behov. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort eget driv, vara uthållig och ihärdig, strukturerad och ha en mycket god social förmåga. Din förmåga att bygga hållbara relationer över tid är avgörande för hur du lyckas med din försäljning. Genom planering och uppföljning av aktiviteter, mål och budget säkerställer du att du når dina uppsatta mål.

Du har några års erfarenhet av försäljning, föredragsvis av tjänsteförsäljning. Det är meriterade om du har jobbat med försäljning av projekt inom reklam/media/kommunikation. IT-vana och erfarenhet från olika CRM-system och bra kunskaper i Excel underlättar arbetet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande, gärna inom sälj/marknad.

Vill du vara med på Billes framtida tillväxtresa? Vi erbjuder dig anställning i ett bolag där du kommer få stora möjligheter att vara med och bidra och påverka. Billes har en företagskultur där alla jobbar nära varandra, det är öppna dörrar och en ganska informell struktur i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att vara flexibla och snabba till beslut. Allt för att möta en marknad i ständig förändring. Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, stort affärsfokus och nära till skratt, då kan du vara vår nästa kollega!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Billes med Jerrie. Du söker tjänsten via jerrie.se med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är måndag 23/8. Vi svarar gärna på frågor! Kontakta Martin Dahlberg på 0763–170741. Begränsad möjlighet att svara på frågor vecka 29, 30, 31 pga semester.

Om Billes

Billes är ett familjeföretag, i tredje generationen, med ca 100 medarbetare och drygt 200 miljoner i omsättning. Vi trycker allt från visitkort, kuvert, foldrar, broschyrer och kataloger, till butikskampanjer och utomhusreklam, som är synliga i hela Norden. Vi hjälper även våra kunder med originaltjänster, IT lösningar mm, samt i vårt systerbolag Billes DIOS med lagerhållning och distributionstjänster. Våra kunder finns i alla tänkbara branscher runt om i Sverige, Norge och Danmark. Vårt huvudkontor och produktion finns i Göteborg med säljkontor i Stockholm samt Borås.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Åtta.45 investerar i ny plattform för digitaltryck – köper tre nya pressar

Åtta.45 investerar i flera inkjetpressar, en arkpress och ny mjukvara.

redaktionen@branschkoll.se

De köper Lenanders Grafiska

Stora förändringar i produktionen.

redaktionen@branschkoll.se

Startup bygger ny marknadsplats där företag kan byta till miljösmarta förpackningar

Ska bli länken som effektiviserar och automatiserar processen mellan förpackningsleverantörer och köpare. Målet är att hjälpa alla små och medelstora företag att byta till förpackningar som är bättre för miljön.

redaktionen@branschkoll.se

Industrigrupp förvärvar sin tredje etikett-aktör på kort tid – köper också in sig i Norge

Etikettmarknaden konsolideras ytterligare på den svenska marknaden.

redaktionen@branschkoll.se