Göteborg

Billes Tryckeri söker Projektledare

Billes är ett familjeföretag, i tredje generationen, med ca 100 medarbetare och 200 miljoner i omsättning. Vi trycker allt från visitkort, kuvert, foldrar, broschyrer och kataloger, till butikskampanjer och utomhusreklam, som är synliga i hela Norden. Vi hjälper även våra kunder med originaltjänster, IT lösningar mm, samt i vårt systerbolag Billes DIOS med lagerhållning och distributionstjänster. Våra kunder finns i alla tänkbara branscher runt om i Sverige, Norge och Danmark. Vårt huvudkontor och produktion finns i Göteborg med säljkontor i Stockholm samt Borås.

Vi på Billes tror på det tryckta budskapet. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak, i ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier.
Nu är det dags att förstärka vårt projektledarteam i Göteborg med ytterligare en kollega!

Om tjänsten:
I rollen som projektledare ansvarar du för projektledning av flera olika kunders projekt. Det kan vara alla typer av produktioner inom Billes breda erbjudande av tjänster och lösningar vad gäller tryckt kommunikation. Du samarbetar tätt med säljarna och andra projektledare samt våra kunder. Projektledarrollen innebär kostnadsberäkning (kalkylering) av produktioner, upprättande av tidsplaner för produktioner och projekt, vägleda kunder till miljövänliga- och kostnadseffektiva materialval och produktionsmetoder, administrera kunders E-handelslösningar, med mera.

Du ansvarar också, i samarbete med produktionsansvariga, för att alla ”dina” produktioner utförs enligt kundernas önskemål och levereras i tid.

För att klara av detta jobb, och bli aktuell för tjänsten, måste du måste ha erfarenhet och kompentens inom grafisk produktion. Och vara en van användare av Officepaketets olika program. Våra specifika IT lösningar för kalkylering och produktionsplanering lär vi dig naturligtvis när du har börjat. Erfarenhet av E-handel & WEB-2-Print är meriterande!

Vill du vara med på Billes framtida tillväxtresa? Vi erbjuder dig anställning i ett bolag där du kommer få stora möjligheter att vara med och bidra och påverka. Billes har en företagskultur där alla jobbar nära varandra, det är öppna dörrar och en ganska informell struktur i det dagliga arbetet. För oss är det viktigt att vara flexibla och snabba till beslut. Allt för att möta en marknad i ständig förändring. Trivs du på en arbetsplats med högt tempo, stort affärsfokus och nära till skratt, då kan du vara vår nästa kollega!

Ansökan:
Skicka din ansökan till Fredrik Bille på fredrik.bille@billes.se. Sista ansökningsdag är den 17:e januari 2022. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Fredrik på 031-86 55 54.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Posterföretag i konkurs

Andra aktörer ser fortsatt positiv utveckling i nischen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Naturvårdsverkets fakta om plast – och hur den kan hanteras bättre

IVL har på uppdrag av Naturvårdsverket tagit fram en checklista på hur företag jobba smartare med plast.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt samarbete ska få fler att panta sina förpackningar

Förpackningsinsamlingen, FTI, har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower med målet att ännu fler förpackningar ska lämnas till återvinning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ketchup i pappersflaska

Kraft Heinz Company har aviserat att de startar ett samarbete med förpackningsutvecklaren Pulpex för att tillsammans ta fram en träfiberbaserad flaska för Heinz ketchup.

Denna flaska är en del i arbetet för företaget att uppnå målet att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara senast 2025. Förutom detta så har företaget målet att vara nettonollutsläppare av växthusgaser senast 2050, säger man i ett pressmeddelande.

– Förpackningsavfall är en utmaning som vi alla måste göra vårt bästa för att ta itu med. Det är därför vi är fast beslutna att vidta åtgärder för att ta fram hållbara förpackningslösningar för våra varumärken. Den nya flaskan är ett exempel på hur vi tillämpar kreativitet och innovation för att utforska nya metoder för att förse konsumenterna med hållbara förpackningar, säger Kraft Heinz vd Miguel Patricio.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons