Göteborg

Billes Dios söker säljande VD

Vi söker en stjärna på försäljning, ledarskap och laganda som vill bli VD och leda tillväxten för Billes DIOS-ett kvalificerat distributionscenter i Sisjön i Göteborg!

Vi söker en försäljningsinriktad VD till Billes DIOS med uppdraget att skapa lönsam tillväxt på en marknad med stor potential.

Det dagliga jobbet innebär övergripande ansvar för Billes DIOS, med ett fokus på att öka försäljningen till nya och befintliga kunder. Du samarbetar med säljkåren på Billes tryckeri och har också stöd inom t ex ekonomi och lönehantering från koncernen. Du rapporterar till koncernchefen för Billes Tryckeri. I din ledningsgrupp arbetar du tillsammans med produktionsansvarig och en ansvarig projektledare samt koncernchefen.

Ansvarsområden:

  • Ansvar för bolagets personal, resultat, ekonomi och utveckling
  • Försäljning och etablering av nya kundkontakter (självständigt men också i samarbete med Billes Tryckeri)
  • Utveckling av erbjudanden och effektiva arbetssätt
  • Framtagande  och förverkligande av strategi och affärsplan

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning till företagskunder (B2B) samt av personal- och budgetansvar. Kanske kommer du från en liknande roll eller har en bakgrund som försäljningschef och lockas av att ta ett helhetsansvar som VD? Vi ser gärna att du är van att jobba i mindre företag där du haft en bred roll och stort eget ansvar.

Som person drivs du av att skapa affärer och tillväxt och att knyta nya kontakter och goda relationer. Med stora ambitioner och hög aktivitetsnivå sprider du entusiasm omkring dig. Det är naturligtvis viktigt att du har goda ledaregenskaper och har en utpräglad samarbetsförmåga – du är en lagspelare som både vill skapa resultat och ha kul på jobbet!

För rätt person är detta en möjlighet att med sina idéer och visioner utveckla ett mindre bolag med ett större familjeföretag i ryggen och med goda förutsättningar till en framgångsrik resa.

Välkommen med din ansökan på www.maquire.se med CV och personligt brev senast 20/10. Vid frågor, kontakta Christina Fredriksson 0702-715140.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Faberexposize expanderar till Norge genom förvärv

Det norska tryckeriet Get Noticed blir basen för expansionen till Norge för Faberexposize som producerar skyltmaterial för både bruk inomhus som utomhus. Det handlar om allt från flaggor, banderoller, skyltar och displayer, till dekaler, parasoller och tält, storformat och diverse interiörprodukter.

”Förvärvet av Get Noticed AS passar in i Faberexposize strategi för att erbjuda de bästa utskriftslösningarna lokalt till den norska marknaden”, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Faberexposize har sin nordiska bas i Stockholm och är en global koncern med produktionsanläggningar i både Europa och Asien. Koncernen har sin bas i Nederländerna.

Get Noticed stannar kvar i samma lokaler, behåller samma telefonnummer och samma webbplats men verkar från och med nu under den nya ägaren Faberexposize.

Get Noticed beskriver sig som en ”One-stop-shop in print solutions on large and small surfaces”.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Explosion i tonerfabrik skapar leveransproblem till tryckerier

Två tonerfabriker hos Konica Minolta står still efter en explosion. Så här ser planen för återstart ut.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

UPPDATERAD: Gryningsräd mot massatillverkare – misstänkt kartell

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Tillverkare av gräspapper tar in 200 miljoner – förpackningsföretag bland nya ägarna

”En tydlig markering för vårt fortsatta engagemang för hållbarhet”

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons