Logga in

Bauhaus söker Skyltkoordinator

11 september, 2019 | Av: Branschkoll | Dela:

Arbetsbeskrivning: I arbetet som skyltkoordinator arbetar du med produktion av BAUHAUS prisskyltar till samtliga 22 varuhus i Sverige. Din placeringsort är på Bauhaus Servicecenter (HK) i Sickla där du sitter tillsammans med marknadsavdelningen. Det förekommer ibland resor till Servicecenter i Järfälla så det är viktigt att du har körkort och tillgång till bil.

Kvalifikationer och egenskaper:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt och som har förmåga att samarbeta och koordinera arbetsflödet med flera olika interna beställare. Du är flexibel och har lätt för att arbeta efter de direktiv och instruktioner som fastställs i BAUHAUS grafiska profil. Vi tror att du har en positiv inställning, är initiativrik och en bra arbetskollega.

Vidare så har du erfarenhet från: 

Indesign Grafiskformgivning Arbete som originalare Lämplig bakgrund kan vara arbete som dekoratör och/eller merchandiser inom detaljhandeln. BAUHAUS erbjuder: ett kreativt arbete där du får många kontaktytor inom företaget och där du samarbetar och koordinerar arbetet med medarbetare från hela Sverige. BAUHAUS är en inspirarenade arbetsplats med högt i tak och med mycket glädje och vi sätter stort värde i att vara en bra arbetsgivare. För att uppnå det och skapa en sund och hälsosam arbetsmiljö där alla kan känna delaktighet och få möjlighet att utvecklas, arbetar vi efter några riktlinjer, vi gillar därför om du tänker som oss kring en god arbetsmiljö.  Vi delar med oss av erfarenheter och information Vi kommunicerar och tilltalar varandra på ett trevligt sätt Vi ger konstruktiv kritik och uppmärksammar framgång Vi arbetar för att skapa en roligare arbetsplats genom motivation. engagemang, utveckling och utbildning Vi respekterar varandras tid och arbete, tar ansvar för beslut, är tillgängliga och håller vad vi lovar Vi talar med varandra, inte om varandra Vi accepterar ingen form av diskriminering eller sexuella trakasserier.

Tjänsten är en projektanställning på 6 månader med möjlighet till en heltids- tillsvidareanställning på BAUHAUS Servicecenter i Sickla. BAUHAUS arbetar mycket med kompetensutveckling och för  interna utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas kunna erbjuda dig en spännande framtid hos oss på BAUHAUS. Vi har kollektivavtal med Unionen. Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Han blir e-commerce manager för Danagårdlithos e-handelssatsning

Fredrik Lindbom blir ansvarig för Danagårdlithos satsning på e-handel. I somras förvärvade man sajten Colourpicture.se som blir basen för det nya affärsområdet som hjälper företag med presentreklam, profilkläder och tryckt material i alla möjliga former och format. (mer…)

Umeå Bokbinderi levererar till hela Sverige – med Instragram som språngbräda

Anne Kaartinen på Umeå Bokbinderi granskar kvalitén på arbetet innan det bearbetas vidare och slutligen skickas till kunden – och även ofta direkt till konsument. (Bild: Instagram @umeabokbinderi)

Det falsas och limmas. Häftas och präglas. Knivarna skär och nålarna syr. På Umeå Bokbinderi, ett av Sveriges få fristående bokbinderier, skapas det grafiska produkter med stor bredd. Nu jobbar man hårt för att nå ut med sina tjänster till tryckerier i hela landet. (mer…)

Världsledande PDF-expert till Sverige – Ghent Workgroups David van Driessche kommer till Workflow Summit

David van Driessche, som är ytterst ansvarig för arbetet i Ghent Workgroup, kommer till Workflow Summit i Stockholm för att prata om PDF, HMTL och Javascript. Ett unikt tillfälle att träffa en av världens främsta experter på PDF-teknologin. (mer…)

Millennie-generationen dödade print – återupplivas av generation Z

En ny generation tar till sig det tryckta mediet – och de gillar det!

Självkörande PDF-filer – skapar enorma tidsbesparingar

Det är inte bara bilar som blir självkörande – grafiska arbetsflöden kör samma väg. (mer…)

Köper 4 nya offsetpressar – ”den som kan investera har stora möjligheter”

Livonia Prints Trond Erik Isaksen på Bokmässan i Göteborg tillsammans med Ivan Taborsak som är ny säljare i Sverige.

Flyttar, investerar och satsar vidare i Sverige. (mer…)

Förlag breddar med nytt affärsområde inom e-handel

Skapamers två grundare Carl Fenson och Elias Holmer tillsammans med Bodil Ericsson Torp, vd på Aller Media. (Foto: Stellan Stephenson)

Innehåll och e-handel går hand i hand.

Digital papperskorg generar marknadsföring och försäljning – letar samarbetspartners

Pantanovas digital papperskorg skapar uppståndelse på gatorna i Linköping.

Skapar en brygga mellan den fysiska och digitala världen. (mer…)

Fujifilms arkmatade inkjetpress till Norden – Edvard Schneidler ny försäljningsagent

Michael Mossberg på Edvard Schneidler som är ny agent för Fujifilms Jetpress i Sverige och Danmark.

Edvard Schneidler blir ny agent för Fujifilms arkmatade inkjetpress Jetpress 750S och arbetsflödet XMF i Sverige och Danmark. (mer…)