Stockholm

Baemingo söker Grafisk designer

Har du intresse för grafisk design och digital marknadsföring? Vill du vara med på en spännande resa för att modernisera restaurangbranschen där du kan påverka hur människor upplever sina restaurangbesök? Trivs du dessutom i en startup-miljö där du får vara med och definiera din roll på företaget? I så fall har Baemingo tjänsten för dig!

Baemingo söker just nu en grafisk designer med intresse för digital marknadsföring. Som grafisk designer hos Baemingo kommer du ansvara för designen av hemsidan. 

Du får dessutom chansen att tillsammans med en kollega som ansvarar för utvecklingen av hemsidan bygga upp en framtida marknadsavdelning på Baemingo. Där kommer du alltså ha otroliga möjligheter att påverka hur företaget väljer att marknadsföra sig. Kopplat till detta ansvar kan du också komma att arbeta med SEO/Google Analytics för att optimera företagets marknadsföring. 

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av grafisk design
  • Har goda kunskaper i engelska och svenska

Meriterande kompetens innefattar:

  • Erfarenhet av Figma, copywright, SEO eller Google Analytics
  • Erfarenhet av annonsering eller marknadsföring på sociala medier
  • Relevant utbildning för tjänsten.

Som person tror vi att du är driven och villig att ta dig an nya projekt. Du kommer med många spännande idéer och vågar framförallt göra dina tankar till verklighet! Vidare är du kommunikativ och visar framfötterna. Med tanke på fasen som [Baemingo] är i just nu ska du också vara bekväm med att företaget inte har den struktur som som vissa större organisationer har. Du ska till sist kunna hantera stress och ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Om företaget:

Baemingo levererar digitala hjälpmedel till kunder inom restaurangbranschen för att hjälpa dem effektivisera sina verksamheter. Idag arbetar de med kunder som Vigårda, Oh Poke, Fabrique etc. Baemingo vill digitalisera restaurangbranschen och göra den mer modern. Företaget arbetar för att hjälpa krögare samtidigt som de tänjer gränser för att utforska vad ett restaurangbesök kan vara. Idag har Baemingo cirka 30st anställda, varav ungefär 15st sitter på kontoret i Stockholm.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons