Lund

Axis söker Grafisk designer

Har du ett öga för detaljer och en känsla för design? Drivs du av att skapa en bra användarupplevelse? Är du även trygg i dig själv med nära till skratt är det dig vi söker!
Urval sker löpande så läs vidare och skicka in din ansökan idag!
Om oss
Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videoövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
På avdelningen New Business fokuserar vi på utvecklingen av produkter inom nya affärsområden och är ansvariga för utvärderingen av nya produkter. Du blir en del av ett lättsamt och prestigelöst team där alla tar initiativ till att ta tag i det som ska göras. Du får kollegor som bollar idéer med dig och som hjälps åt.
Dina arbetsuppgifter
Som Grafisk designer hos Axis tar du fram grafiska komponenter så som ikoner. Du samarbetar tätt med frontendutvecklarna och bidrar med ett estetiskt fokus. Din roll är ny i teamet och du kommer därför ha möjlighet att vara med och påverka dess utformning framåt. Det är en bred tjänst och din roll är att arbeta med den visuella användarvänligheten.
Vad erbjuds du hos Axis?
Du kan bland annat förvänta dig flexibel arbetstid, företagsbonus, friskvårdsbidrag och många sociala events. Framförallt blir du en del av en arbetsplats som andas teamkänsla och öppenhet. Här är din diskussionsanda och dina idéer välkomna och din input viktig.
Din profil
För att trivas i rollen som Grafisk designer är du trygg i dig själv och bekväm med att ta för dig. Du trivs med att delta i diskussioner med utvecklarna i teamet och kommer med idéer. Detaljer och kreativitet är naturligt för dig och sist men inte minst är du lösningsorienterad och längtar efter att fortsätta din utveckling.
Skallkrav:
– Eftergymnasial utbildning inom grafisk design, teknisk design eller likvärdigt
– Kunskap kring det visuella och estetiska i digitala produkter
– Kunna visa upp något du skapat
– Flytande i engelska i både tal och skrift
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.  Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Start: Augusti/september
Omfattning: Heltid, vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning
Placering: Lund
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Posterföretag i konkurs

Andra aktörer ser fortsatt positiv utveckling i nischen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Naturvårdsverkets fakta om plast – och hur den kan hanteras bättre

IVL har på uppdrag av Naturvårdsverket tagit fram en checklista på hur företag jobba smartare med plast.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nytt samarbete ska få fler att panta sina förpackningar

Förpackningsinsamlingen, FTI, har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower med målet att ännu fler förpackningar ska lämnas till återvinning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Ketchup i pappersflaska

Kraft Heinz Company har aviserat att de startar ett samarbete med förpackningsutvecklaren Pulpex för att tillsammans ta fram en träfiberbaserad flaska för Heinz ketchup.

Denna flaska är en del i arbetet för företaget att uppnå målet att alla förpackningar ska vara helt återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara senast 2025. Förutom detta så har företaget målet att vara nettonollutsläppare av växthusgaser senast 2050, säger man i ett pressmeddelande.

– Förpackningsavfall är en utmaning som vi alla måste göra vårt bästa för att ta itu med. Det är därför vi är fast beslutna att vidta åtgärder för att ta fram hållbara förpackningslösningar för våra varumärken. Den nya flaskan är ett exempel på hur vi tillämpar kreativitet och innovation för att utforska nya metoder för att förse konsumenterna med hållbara förpackningar, säger Kraft Heinz vd Miguel Patricio.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons