Stockholm

Avisera söker Affärsområdesansvarig – Produktmedia

OM TJÄNSTEN
Avisera säljer och producerar förpackningslösningar till Sveriges mest välkända företag inom butikshandel (mode, sport, heminredning, bygg & färg), e-handel, skönhet samt flera branscher.

Vi finns i Stockholm och Göteborg, med huvudkontor i Stockholm. Våra kontor fungerar som naturliga mötesplatser där vi träffar många av våra kunder i våra inspirerande showroom.

Vi är ett företag med starkt driv och mycket arbetsglädje. Att mäta resultat, färdigheter och engagemang är en naturlig del av vår verksamhet. Avisera växer kraftigt och vi söker efter förstärkning för att vara med och bygga upp och driva vårt nya affärsområde, produktmedia.

I rollen så kommer du driva en ny avdelning på Avisera som enbart fokuserar på profilprodukter. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att bygga upp både en stark produktportfölj för bolaget samt leda säljprojekt till befintliga och nya kunder tillsammans med våra säljare. Vi söker dig som har många års erfarenhet av kundunika profilprodukter samt erfarenhet från att driva kundunika webbshoppar.

Dina egenskaper och styrkor:
Som person har du ett starkt, positivt mindset och med viljan att ständigt utvecklas. Du har vetskap om att bra och långsiktiga resultat skapas av att arbeta uthålligt och genom att inte ge upp. Du är utåtriktad, en god lyssnare och visar engagemang för dina projekt och kollegor. Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Är du rätt person att vara med och bygga upp den här avdelningen hos oss så skicka gärna in din ansökan
med ett par rader kring varför just du är rätt person för oss.

Lön: Fast lön
Arbetstider: Måndag-fredag, 08.00-17.00.  
Placeringsort: Stockholm 
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
Ansökan: Du ansöker via vår karriärsida https://career.avisera.se/
Urval och intervjuer sker löpande för rekrytering.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Trippel för Antalis – tre nya storformatssäljare på plats

Antalis förstärker sin organisation genom att anställa ytterligare två säljare till sin avdelning för storformat och visuell kommunikation.

– Det är med stor glädje som vi hälsar Christer Sehlstedt och Jonas Lundström välkomna till Antalis när dom nu båda tar klivet över till oss. Både Christer och Jonas har tillträtt sina nya roller sedan början av augusti. De är, tillsammans med Andreas Andersson som började i mars, viktiga delar i Antalis satsning att växa ytterligare inom storformatsmarknaden, säger Jonas Palmgren på Antalis

Alla har lång erfarenhet inom ”viscom” och storformat, bland annat från Scandraft där alla tre har jobbat tidigare, och kommer förstärka Antalis position med sin kunskap och kontaktnät, skriver man i ett meddelande.

– Vårt mål är att bli en ännu bättre leverantör och partner till våra kunder och dessa båda rekryteringar ett viktigt steg i rätt riktning för vår strategi.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen dags för mässa

På onsdag är det ÄNTLIGEN dags att träffas på riktigt, det är nu ganska exakt 2,5 år sedan Nordic Profile Fair hölls senaste gången på Elmia.

Årets mässa hålls den 17-18 augusti (onsdag, torsdag) och kommer även sändas live i samarbete med Onlinemässan, mer information om det hittar du här.

Nytt för i år är också att ingång till mässan sker via ingång Syd, mässan hålls i Hall C.

Cirka 100 utställare är klara, fullständig utställarlista hittar du här.

Branschkoll kommer vara på plats och prata med så många vi hinner, om du ser oss i korridorerna tveka inte på att säga hej och prata lite.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Stor New Wave-ÅF förvärvad

Konsolideringen i kedjan fortsätter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Wenaas anställer branschveteran till sin Sverigesatsning

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons