Stockholm

Avisera söker Affärsområdesansvarig – Produktmedia

OM TJÄNSTEN
Avisera säljer och producerar förpackningslösningar till Sveriges mest välkända företag inom butikshandel (mode, sport, heminredning, bygg & färg), e-handel, skönhet samt flera branscher.

Vi finns i Stockholm och Göteborg, med huvudkontor i Stockholm. Våra kontor fungerar som naturliga mötesplatser där vi träffar många av våra kunder i våra inspirerande showroom.

Vi är ett företag med starkt driv och mycket arbetsglädje. Att mäta resultat, färdigheter och engagemang är en naturlig del av vår verksamhet. Avisera växer kraftigt och vi söker efter förstärkning för att vara med och bygga upp och driva vårt nya affärsområde, produktmedia.

I rollen så kommer du driva en ny avdelning på Avisera som enbart fokuserar på profilprodukter. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att bygga upp både en stark produktportfölj för bolaget samt leda säljprojekt till befintliga och nya kunder tillsammans med våra säljare. Vi söker dig som har många års erfarenhet av kundunika profilprodukter samt erfarenhet från att driva kundunika webbshoppar.

Dina egenskaper och styrkor:
Som person har du ett starkt, positivt mindset och med viljan att ständigt utvecklas. Du har vetskap om att bra och långsiktiga resultat skapas av att arbeta uthålligt och genom att inte ge upp. Du är utåtriktad, en god lyssnare och visar engagemang för dina projekt och kollegor. Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Är du rätt person att vara med och bygga upp den här avdelningen hos oss så skicka gärna in din ansökan
med ett par rader kring varför just du är rätt person för oss.

Lön: Fast lön
Arbetstider: Måndag-fredag, 08.00-17.00.  
Placeringsort: Stockholm 
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
Ansökan: Du ansöker via vår karriärsida https://career.avisera.se/
Urval och intervjuer sker löpande för rekrytering.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Tryckeri klär in helt slott med printat tyg

Güstrow Castle får en total makeover med hjälp av tryckeriet Schwerin Druck och HP Latex.

Staden Güstrow i norra Tyskland gör nu en helrenovering av stadens slott. För att man under de två åren som slottet renoveras ska kunna se hur slottet ser ut har byggnadsställningarna täckts av 3.000 kvadratmeter tyg. Tryckeriet som hjälpt till med trycket är Schwerin Druck som använt storformatsskrivaren HP Latex 1500 för uppdraget.

Totalt har 57 tygstycken med längder på mellan 20 och 25 meter satts upp runt slottet. För att skapa en realistisk bild av hur slottet kommer att se ut efter renoveringen användes cirka 2.000 bilder som sattes ihop och trycktes på tyg.

Veporna kommer efter renoveringen att lagras i Mecklenburg-Vorpommerns stadsarkiv.

Schwerin Druck, som har flera andra HP-skrivare installerade, utför uppdrag för festivaler, konserter och företag som ställer ut på mässor. Man jobbar också med inredning.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Transportblockad mot UPM

Transportfacket AKT i Finland har inlett en blockad mot UPM med anledning av den pågående pappersstrejken.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Strejken: Så här mycket beräknas UPM förlora varje vecka

Strejken vid UPM pågår för fullt och fabrikerna står stilla.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nya prishöjningar på papper och grafiskt material i februari

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons