Järfälla

Åtta45 söker Produktionspersonal med prepress-kunskap till avdelningen för storformat

Produktionspersonal med prepress-kunskap till avdelningen för storformat i Järfälla

Vill du vara med i det bästa gänget i branschen? Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba ihop med andra trycksaksälskare? Då kommer du att trivas hos oss på Åtta45 i Järfälla. Ta chansen och jobba på Sveriges mest expansiva grafiska företag!

Tjänsten

Just nu söker vi förstärkning till vår avdelning för storformat och display i Järfälla. Vi söker dig med goda kunskaper av tryckproduktion, printning av stora format, prepress och förberedande arbete av original/tryckfiler. Du ska vara noggrann, strukturerad och ha erfarenhet av grafisk produktion. Vidare ska du obehindrat kunna arbeta i Adobe Illustrator, InDesign och Photoshop. Vi använder Onyx för rippning. Arbetet är stundtals fysiskt krävande och innefattar lyft av exempelvis pappersrullar. Om du har CAD-kunskap är det meriterande. Tjänsten avser heltid.

Om oss

Åtta45 är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi finns på 10 orter från norr till söder i vårt avlånga land. För ca sju år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning i Järfälla norr om Stockholm och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. I år gör vi ytterligare stora investeringar då vi bygger upp nya produktionslinor med inkjet-pressar. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling växer vår kapacitet ständigt. Detta innebär smarta, tryckekonomiska erbjudanden för våra kunder som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

Låter det intressant?

Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons