Stockholm

Åtta45 söker Produktionsansvarig efterbehandlingen

Är du målfokuserad och har ett coachande ledarskap? Gillar du utmaningar och att driva förbättringsarbete? Då är det dig vi söker!

Tjänsten

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av ledarskap, gärna från produktionsledning. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad, ansvarstagande och driven. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och trivs i en ledarroll. Erfarenhet från branschen är inte ett krav men meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda, fördela och planera arbetet i avdelningen för efterbehandling
  • Personalansvar för ett tjugotal kunniga medarbetare
  • Säkerställa kvalité och leveranstid
  • Budgetansvar
  • Fokus på uppföljning och ständiga förbättringar
  • Teknikansvar för avdelningen
  • Kontakter med leverantörer av förbrukningsvaror och teknisk utrustning samt legoleverantörer vid kapacitetsbrist

Om oss

Åtta45 Tryckeri har funnits sedan 1999. Vi är ett av Sveriges största grafiska företag med tryckproduktion på ett flertal orter ute i landet. Vår huvudenhet med ca 100 medarbetare ligger i Järfälla, norr om Stockholm. Detta är en av Skandinaviens modernaste produktionsanläggningar fylld med den senaste tekniken. Här pågår ett outtröttligt förbättringsarbete där vi utvecklar och investerar i verksamheten, allt för att våra kunder ska kunna dra fördelarna av marknadens bästa och mest kompletta erbjudande. Hela verksamheten genomsyras av våra ledord; omhändertagande, noggrannhet, utförande, kvalitet, leverans och pris. Åtta45 levererar lösningar inom print och media till allt från lokala företag till globala koncerner.

Ansökning

Låter detta som en roll som passar dig? Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Olsson, tryckerichef, på tomas.olsson@atta45.se eller 08-553 49 30. Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons