Stockholm

Åtta45 söker Produktionsansvarig efterbehandlingen

Är du målfokuserad och har ett coachande ledarskap? Gillar du utmaningar och att driva förbättringsarbete? Då är det dig vi söker!

Tjänsten

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av ledarskap, gärna från produktionsledning. För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad, ansvarstagande och driven. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och trivs i en ledarroll. Erfarenhet från branschen är inte ett krav men meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda, fördela och planera arbetet i avdelningen för efterbehandling
  • Personalansvar för ett tjugotal kunniga medarbetare
  • Säkerställa kvalité och leveranstid
  • Budgetansvar
  • Fokus på uppföljning och ständiga förbättringar
  • Teknikansvar för avdelningen
  • Kontakter med leverantörer av förbrukningsvaror och teknisk utrustning samt legoleverantörer vid kapacitetsbrist

Om oss

Åtta45 Tryckeri har funnits sedan 1999. Vi är ett av Sveriges största grafiska företag med tryckproduktion på ett flertal orter ute i landet. Vår huvudenhet med ca 100 medarbetare ligger i Järfälla, norr om Stockholm. Detta är en av Skandinaviens modernaste produktionsanläggningar fylld med den senaste tekniken. Här pågår ett outtröttligt förbättringsarbete där vi utvecklar och investerar i verksamheten, allt för att våra kunder ska kunna dra fördelarna av marknadens bästa och mest kompletta erbjudande. Hela verksamheten genomsyras av våra ledord; omhändertagande, noggrannhet, utförande, kvalitet, leverans och pris. Åtta45 levererar lösningar inom print och media till allt från lokala företag till globala koncerner.

Ansökning

Låter detta som en roll som passar dig? Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Olsson, tryckerichef, på tomas.olsson@atta45.se eller 08-553 49 30. Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Crimson dubblar sin tryck-kapacitet – köper en HP Indigo

Proffsfotolabbet Crimson i Stockholm investera i HP Indigo 7900.

Den nya pressen är en del i en större satsning där Crimson nu utvecklar den digitala verksamheten och introducera nya applikationer.

Med den nya pressen ökar Crimson både produktiviteten och flexibiliteten samt möter den tilltagande efterfrågan på mindre upplagor med snabba leveranstider. Pressen kommer att installeras av Visutech under mars månad, skriver företaget i ett meddelande.

– Vi har jobbat med HP Indigo tekniken och Visutech under många år, så valet av teknologi var enkelt när vi nu satsar och bredda vårt produktutbud, säger Mark Isaacson, vd på Crimson.

Digitaltryckta metallfärger

Med HP Indigo ElectroInk Silver kan Crimson producera tryck med metallfärg.

– Möjligheten att trycka metallfärger är en unik HP Indigo-funktion i den digitala tryckvärlden. HP Indigo Silver möjliggör inte bara silver utan ett brett utbud av metallfärger genom att helt enkelt och i en enda process trycka CMYK ovanpå silverlagret. Det gör att Crimson kan erbjuda exklusiv design av högt värde, samtidigt som de sparar in på kostsamt metallmaterial.

Tryckpressen har sju färgverk – de vanliga cyan, magenta, gul och svart – plus Orange, Violett och Grönt. Det gör att man till exempel kan simulera en stor andel av alla Pantone-färger.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Nystartad tryckerikedja har redan 20 medlemmar

Centralt offsetryck, gemensamma inköp, klimatkompensering och bredare utbud. En ”perfect match” säger grundaren.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Exakta investerar i en Vutek i största formatet

Exakta startar det nya året med en nyinvestering inom skylt- och storformatsproduktionen.

”Vår senaste investering är på plats och utbildning pågår för fullt. Det är en EFI VUTEk H5 LED printer i största format, som tillför både högsta möjliga kvalitet och rejält med tillskott av kapacitet till vår redan fullt utvecklade storformatsavdelning.”, skriver man i ett inlägg på Facebook.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Vill sälja tryckeriet och satsa på sitt IT-bolag

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons