Malmö

Åtta45 söker Grafisk formgivare / originalare

Vi söker dig med härlig servicekänsla samt goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion. Är du en stjärna på att producera tryckoriginal med Adobe InDesign, Illustrator och Photoshop? Har du erfarenhet och känsla för grafisk formgivning? Då erbjuder vi en stimulerande tjänst här hos oss på Åtta45 i Malmö.

Vi har ett flertal rullande uppdrag över året som ger möjlighet till såväl kreativitet som ren produktion. Uppdragen är i huvudsak kundrelaterade och det är därför en rik variation i möjligheterna för att få utlopp för din yrkeskunskap.

Vi förutsätter att du har erfarenhet från liknande uppdrag och att du också har en hög social kompetens eftersom du ofta kommer att ha kontakt med uppdragsgivarna direkt, både i kommunikation och vid fysiska besök.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Lön

Fast månadslön

Språk, krav

Svenska

Om oss

Åtta45 är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi finns på 10 orter från norr till söder i vårt avlånga land. För ca sju år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning i Järfälla norr om Stockholm och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investeringar som gjorts i den grafiska branschen. I år gör vi ytterligare stora investeringar då vi bygger upp nya produktionslinor med inkjet-pressar. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandling växer vår kapacitet ständigt.

Malmöenheten är inriktad på digitaltryck och storformat. Vi erbjuder en arbetsplats där man känner att alla samarbetar för att nå effektivitet och leveranssäkerhet. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsprojekt, där alla kan vara delaktiga, t ex när det gäller arbetsmiljö och säkerhetsfrågor. Vi har kollektivavtal vilket borgar för att man som medarbetare får rätt lön, villkor och pensionsavsättningar.

Låter det intressant?

Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag – så snart vi har hittat den person vi söker så stänger vi ansökan. Frågor och ansökan till vår platschef Olle Sterner på olle.sterner@atta45.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons