Logga in

Åtta.45 Tryckeri söker Dynamisk dokumentutvecklare

19 november, 2020 | Av: Branschkoll | Dela:

Vill du också tillhöra de bästa i branschen?

Är du noggrann, strukturerad och älskar att jobba tillsammans med andra trycksaksälskare? Här trivs du som värdesätter kvalitet, lojalitet och som gillar att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och kollegor. Som person utstrålar du trygghet, stabilitet och flexibilitet samt har förmåga till självinsikt. Du är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och nyfiken. Du har ett eget driv och en naturlig vilja att förbättra och utveckla. Du finns där som en stöttepelare både internt och externt. Under 2021 står Åtta.45 inför ett teknikskifte vilket ger dig möjlighet att vara med och utvecklas och påverka från dag ett.

TJÄNSTEN

Just nu söker vi på Åtta.45 i Falun efter en ny dokumentutvecklare till vårt team PrePrint. Hos oss är du med och skapar skräddarsydda och kundunika lösningar inom dynamisk grafisk kommunikation. Du kommer främst arbeta i Quadient Inspire med inriktning på våra kunders transaktions- och affärsdokument avseende layout och distribution. Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt har motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet så du kan vara nyutexaminerad eller ha flera års erfarenhet. Du har en god förståelse för .NET C# och övrig programmeringsvana är meriterande. Eftersom du kommer ha regelbunden kontakt med kunder för att följa upp processer är det ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av distribution och lager inom grafiska produktionsflöden är särskilt meriterande.

Kunskaper inom dessa områden är meriterande:

· .NET C#

· Quadient Inspire

· Océ PRISMAproduction

· Winjet Preperation System

· Microsoft Dynamics NAV

· Agfa Apogee

· DM/ADR (Direkt marknadsföring/Adresserad direktreklam)

· Logistik och distribution i grafiska produktionsflöden

OM OSS

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största, mest expansiva och framgångsrika grafiska företag. Vi har idag produktion på 6 orter och försäljningskontor på 10 orter runt om i landet. Totalt är vi ca 220 medarbetare och omsätter ca 500 miljoner. Våra kunder är allt från lokala företag till globala koncerner och vi erbjuder alla former av tryckuppdrag. I Falun är vi ca 50 medarbetare och specialister på DM/DR, kuverttryck och logistik.

LÅTER DET INTRESSANT?

Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt

Podd: Han vill omdefiniera tryckindustrin – ”Tillväxtmöjligheterna är enorma”

”Det har aldrig varit en mer spännande tid för den grafiska industrin än den tid vi står inför nu. Tillväxtmöjligheterna är enorma”. Detta säger Henrik Müller Hansen, Gelatos grundare, i det senaste avsnittet av Branschkollpodden. Om du är entreprenör och vill få nya idéer inför framtiden – så är det spännande lyssning. (mer…)

Grundaren lämnar Lasertryk – ska satsa vidare på pizzabranschen

Duon som startade Lasertryk skiljs nu åt, i alla fall som kollegor på tryckeriet, när Anders Grønborg (t.h.) lämnar bolaget. (Bild: Lasertryk)

Anders Grønborg lämnar sina poster på Lasertryk och Scandinavian Print Group som han grundade tillsammans Esben Mols Kabell för över 20 år sedan.

Elanders och Universeum ska folkutbilda om IT-avfall

Elanders i samarbete med Universeum i Göteborg. (Bilder: Pexels och Universeum)

Elanders har inlett ett samarbete med Universeum som är Sveriges nationella vetenskapscenter,

Nu säljer Stordalen (nästan) rubbet till Bonnier

Nu säljer Petter Stordalen 70 procent av sitt bokförlag Strawberry Publishing till Bonnier Books och menar att de är den perfekta partnern för fortsatt tillväxt.

Svensk Direktreklam landar ÖoB och flera andra stora kunder

Henrik Olsson, SDR.

Print och TV starka tillsammans. (mer…)

Vill du fortsätta sälja B2B? Det här måste du göra för att nå fram till kunderna

B2B-affärer görs nu allt mer digitalt. Nya sätt att effektivare göra affärer växer fram i pandemins spår. Hoppar du på tåget?

Ingen ska behöva dö av ett elakt virus bara för att näringslivet ska komma på fötter igen. Ingen måste tillbaka till exakt samma arbetssätt för att få sitt företag att blomstra när pandemin dragit förbi. Branschkoll tar dig med på en resa till andra sidan pandemin och på vägen får du fakta som kan hjälpa dig ta viktiga beslut. Den som ser möjligheter istället för problem kommer att gå vinnande ur krisen. 

–> Visa hänsyn och investera i de bästa verktygen för digital försäljning. Det kommer att ta dig, dina medarbetare och ditt företag till en ny framtid med fler, större och smartare affärer.

Billes går ”all in” på CO2-kompensering – alla trycksaker blir klimatneutrala

Niklas Bille, vd för Billes Tryckeri, jobbar kontinuerligt med att sänka sitt företags klimatpåverkan.

Billes Tryckeri i Göteborg tar nu steget fullt ut och ser till att alla produktioner blir klimatneutrala oavsett om kunden efterfrågar det eller inte. (mer…)

Danagårdlitho går över till grönare transporter

Peter Hjelm, vd för Danagårdlitho.

Danagårdlitho går över till transporter med lägre miljöpåverkan. ”Vi angriper ett väsentligt miljömål”.

Här är branschens 21 superföretag inom print och promotion

Några av de företag som kvalat in på Bisnodes lista över svenska superföretag.

Branschkoll har ännu en gång gått igenom den långa listan över ”superföretag” och letat upp de bolag som verkar i de branscher vi har koll på så att säga. Hör företagen berätta om vad som står bakom framgångarna.