Järfälla

Åtta 45 Tryckeri söker Distributions- och leveranspersonal

Vill du vara med i det bästa gänget i branschen? Är du noggrann, strukturerad och gillar att jobba ihop med andra som älskar att se till att kunden får allt i rätt ordning i rätt tid? Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss på Åtta45 Tryckeri i Järfälla!

Just nu söker vi en person som är noggrann, strukturerad och som kan se logistiken i hur en leverans av våra trycksaker ska fungera från början till slut. Det är viktigt att tänka logiskt och se till att varje leverans anpassas efter kundens önskemål och de olika distributionssätt som finns. Du måste vara villig att hugga i och i alla skeenden ha kontroll över dagens olika leveransrutiner. Du får göra allt på leveransavdelningen, från ”plock och pack” till att hantera olika adresseringsprogram.

Arbetsuppgifterna kan bestå av

  • Adressering av trycksaker
  • Inplastning/styckeplastning av trycksaker (vi använder en Sitma plastmaskin)
  • Buntinplastningar av trycksaker
  • Hantering av data, t ex köra adressfiler via Winjet
  • Hjälpa till på övriga avdelningar vid behov

Om du har erfarenhet av Sitma plastmaskiner, av adresshantering i Winjet eller post/citymail-hantering, så är det meriterande. För övrigt behöver du var en positiv person som inte är rädd för att hugga i och rycka in för att lösa problem som kan uppstå, eller hjälpa dina kollegor.

Om oss

Åtta45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckeriföretag. Vi har den största och modernaste arbetsplatsen för grafisk industri i Stockholm, ja vi vågar nästan påstå i hela Sverige. Vi finns på 10 orter från norr till söder. För fem år sedan satsade vi över 120 miljoner kronor på att bygga en ny produktionsanläggning och fylla med den modernaste utrustningen – en av de största investering som gjorts i den grafiska branschen. Med supermoderna tryckpressar och efterbehandlingsutrustning har vi fördubblat vår kapacitet med smarta lösningar som få andra tryckerier i Sverige klarar av.

Det är i denna anläggning du kommer att jobba. Vi som jobbar här är stolta och glada över att få jobba tillsammans i ett företag som ser till att följa utvecklingen framåt.

Låter det intressant?

Om du tycker det låter intressant, kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning initialt.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons