Stockolm / Bromma

Arkitektkopia söker Utskicksmedarbetare

Vi söker en erfaren Utskicksmedarbetare med placering i Bromma/Stockholm

Tjänsten innebär att du kommer att jobba i ett produktionsteam som består av ca 35 personer. Primära arbetsuppgifter är att vara en del av vår produktionslina på Utskick, men beroende på belastning kan det även innebära att man också stödjer vår produktion på ritning, skanning, och lager & logistik. Periodvis kan det vara hög arbetsbelastning och man måste stundtals hantera ett högt tempo.

Din profil

Vi söker en person som har erfarenhet som operatör av utskicksmaskiner.

Erfarenhet från Flexmail och XiJet inkjetadresseringsmaskin, Kalmar Mailpro kuverteringsmaskiner C5/C4, MBO & Horizon falsmaskiner, Buhrs plastmaskin med Markem Image printer.

Du kan Postnords följesedelsprogram ELIN och även Citymails Partnerweb och Mailworlds följesedlar. Du är van att planera och beställa lådvagnar/pall från både Citymail, Postnord och Morgonpost.

Du kan postsortering och sortering utifrån 21grams sorteringssystem.

Någon form av grafisk utbildning är meriterande.

För att lyckas i rollen söker vi dig som är professionell, strukturerad, utåtriktad och som motiveras av möjligheten att utvecklas. Du känner dig bekväm i gruppsammanhang. Du tar ansvar för ditt eget arbete men även gruppens arbete och har förmågan att själv söka upp information.

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde under Q4 2022.

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.
Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Välkommen med din ansökan ställd till rekrytering@arkitektkopia.se senast den 6 oktober 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du frågor om tjänsten kontakta avdelningschef José Gomes, på tfn 08/50 60 71 62 eller jose.gomes@arkitektkopia.se

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

DHL höjer priserna med nästan 8 procent

DHL Express Sverige meddelande nyligen att de kommer höja sina priser med 7,9 procent från och med den 1 januari 2023.

DHL Express justerar sina priser årligen, med hänsyn till inflation, valutaförändringar och andra ökade kostnader, bland annat relaterade till att följa förbättrade säkerhetsbestämmelser, i de 220 länder och territorier där företaget är verksamt. Prisjusteringen varierar från land till land, beroende på lokala förhållanden och kommer att beröra kunder med standardavtal, skriver man i ett pressmeddelande.

Med den årliga prisjusteringen kan vi investera i vår infrastruktur och teknologi för att säkerställa motståndskraftiga och hållbara kundlösningar i världsklass. Det inkluderar toppmoderna flygplan och fordon, utvidgning av våra faciliteter för att möta ökande efterfrågan från kunder och investeringar i gröna och mer hållbara lösningar, såsom hållbart flygbränsle och elfordon, säger Peter Ervasalo, vd, DHL Express Sverige.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sök utvecklingspengar: Ny- eller vidareutveckla bioekonomi-processer

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Marvaco förändrar i toppen

Sunnebaserade flexospecialisten Marvaco meddelar att man gör ändringar i ledningen.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Rätt förpackning minskar matsvinnet

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons