Göteborg

Arkitektkopia söker Teamledare till produktion storformat

Vi söker en Teamledare till produktion storformat i Göteborg.

Ark Aba logo

Som teamledare arbetar du i produktionen, utöver det planerar, fördelar och leder du det dagliga arbetet med produktion. Rollen som teamledare är mycket varierande och innebär ett stort ansvarstagande, viktigt är att skapa en positiv stämning genom att stötta, guida och utveckla teamet.

Du säkerställer att kunduppdrag produceras och levereras i rätt tid och med rätt kvalitet. Du liksom övriga medarbetare ser till att det hålls rent och städat kring maskiner och arbetsytor samt följer övriga ordningsföreskrifter på arbetsplatsen. Du ska vara aktiv och innovativ för trivsel och förbättringar på arbetsplatsen och som person behöver du vara noggrann, och det är viktigt att du har ett kvalitets- och produktivitetsfokus. Då det periodvis är hög arbetsbelastning behöver du som person vara stresstålig och man måste kunna hantera en stundtals stressig arbetsmiljö.

I rollen som teamledare rapporterar du till avdelningschefen för Expo.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som teamledare. Vi söker dig som tycker om ett varierande och praktiskt arbete, du är intresserad av att lära nytt och bidra i det förbättringsarbete som dagligen drivs inom produktion, gärna i form av Lean och ISO. Har du erfarenhet av att arbeta på ett tryckeri inom den grafiska branschen eller annan tillverkande industri är det en merit, men inget krav. Du har god datorvana.

Som person behöver du vara noggrann, motiverande och du har ett naturligt driv för förbättringar och förenklingar. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra, men har också förmågan att arbeta självständigt. Du trivs som bäst när du har mycket att göra och är flexibel inför förändringar som kan uppstå i arbetet. Då det periodvis är hög arbetsbelastning behöver du som person kunna hantera en arbetsmiljö med stundtals högt tempo.

Anställningen är en heltidstjänst.

Om Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Vi genomgår stora förändringar från ett produktionsfokus med ett utbud av trycksaker till att mer leverera helhetslösningar för kommunikation. Att kontinuerligt leverera produkter och tjänster som möter ett förändrat kundbeteende och köpmönster kräver nya affärsmodeller. Vi står inför flera utmaningar i att förändras och anpassa oss till en mer kundfokuserad verksamhet genom att sälja kompletta lösningar producerade både internt och externt, istället för enstaka produkter.

Arkitektkopia har en gedigen produkt- och tjänsteportfölj som vänder sig till företag inom ett brett spann av branscher. Vi gör det möjligt för våra kunder att kommunicera effektivare med hjälp av innovativa helhetslösningar för tryckt och digital kommunikation.

Vi erbjuder

Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv kultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga. Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-09-26 ställd till rekrytering@arkitektkopia.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta Fredrik Nilsson på 070-993 75 36.

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt