Lund

AR Packaging Systems söker utvecklingsingenjör inom förpackning

Är du ingenjör och har ett intresse för avancerade förpackningsmaterial och förpackningstillverkning? Vill du arbeta tillsammans med ett engagerat innovationsteam och lösa förpackningstekniska utmaningar och utveckla morgondagens förpackningar? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Som utvecklingsingenjör hos oss på AR Packaging Systems, kommer du ingå i vårt förpackningsutvecklingsteam. Du kommer i huvudsak arbeta med validering av vårt förpackningssystem i våra linjer. Du är med i våra projekt hela vägen från idé till färdig produkt. Du kommer arbeta nära våra maskinkonstruktörer och serviceingenjörer i samband med design, konstruktion och testkörning av våra förpackningssystem. Samtidigt kommer du också arbeta nära vår produktion av förpackningsmaterial när det kommer till provkörningar av nya produkter men även vid felsökning av problem som kan uppkomma. Utvärdering av våra förpackningssystem sker till största delen i vårt förpackningslaboratorium men även i maskintester. Vid design av förpackningskomponenter används CAD vilket är en fördel om du kan.
Du är med i kommersiella kundprojekt och deltar vid behov vid tester i våra kunders packmaskiner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt.

Din bakgrund
Du har en maskinteknisk utbildning. Erfarenhet från att arbeta med förpackningar är önskvärt. CAD-kompetens är starkt meriterande, gärna erfarenhet av Inventor. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd, analytisk med hög teknisk förståelse och duktig på att dra slutsatser. Du är en drivande person som arbetar noggrant och strukturerat samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Vi tror att du är flexibel när det kommer till tjänsteresor då en del arbetsuppgifter utförs ute hos kunder.

Att jobba på Graphic Packaging
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.
Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons