Lund

AR Packaging Systems söker Regulatory Specialist

Vill du vara med och utvecklas i ett företag i en expansiv tillväxtfas där du får möjlighet att självständigt driva ditt arbete framåt? Trivs du med att arbeta strukturerat och detaljerat med företagets miljö och livsmedelssäkerhetsfrågor? Är du dessutom analytisk och lösningsorienterad lagd? Då kan du vara vår nästa Regulatory Specialist!

Om tjänsten

I ditt arbete som Regulatory Specialist kommer du arbeta med att bevaka nya och förändrade omvärldskrav inom bland annat livsmedelssäkerhet och miljö samt vidareförmedla detta till berörda funktioner inom företaget. Du kommer att ansvara för att upprätthålla och vidareutveckla företagets gällande standarder inom kvalitet, miljö och livsmedelssäkerhet. Vidare kommer du ta fram teknisk dokumentation baserat på kund- och omvärldskrav. Du kommer rapportera till företagets kvalitetschef och vara en del av vårt kvalitetsteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt. Din bakgrund Du har en civilingenjörsutbildning eller en högskoleutbildning inom miljö, material eller livsmedel. Därutöver har du några års erfarenhet av arbete inom livsmedels- eller förpackningsbranschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet. Det är dessutom meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med FSSC 22000, ISO 9001 eller 14001.

Du som söker

Vi vill hitta rätt person för jobbet och därför lägger vi stor vikt vid det personliga. Vi söker därför dig som har en god förmåga att organisera och driva ditt arbete framåt. Du är lösningsfokuserad med ett resultatorienterat sinne. Din prestigelöshet gör att du kan jobba både högt och lågt samt tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du har dessutom en analytisk förmåga som gör att du fångar upp både detaljer och avvikelser. Vidare tror vi att du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Att jobba på AR Packaging Systems

Vi är ett ledande Europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar. Som Regulatory Specialist hos oss erbjuder vi en spännande roll med varierande arbetsuppgifter där du får vara med att driva och utveckla företaget framåt. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Logistik- och efterbehandlingsbolag i rekonstruktion

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Globala jättar investerar i svensk förpacknings-startup

Produktionen kan vara igång under 2022.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Äntligen – den påfyllningsbara tandkrämstuben är här

redaktionen@branschkoll.se
Annons

En ”Popfree” Industri – projekt för att få bort PFAS

Många företag vill fasa ut PFAS, och är beredda att gå före kommande regleringar. Här är 22 av dem.

redaktionen@branschkoll.se
Annons
Annons
Annons
Annons