Lund

AR Packaging söker klichéoperatör

Om jobbet
Har du grafisk bakgrund och är intresserad av att bli en del av en internationell och spännande organisation? Då kan det vara du som är vår nya Klichéoperatör!

Om tjänsten
Som kichéoperatör ingår du i ett team som från en digital dekorfil producerar flexoklichér med Eskos Full HD Flexo inline UV 2 som bas. Du är väl förtrogen med den flexografiska trycktekniken och har en grafisk utbildning som grund. Tidigare erfarenhet av flexo- klichétillverkning är meriterande. Även erfarenhet som etikett- eller flexotryckare är önskvärt. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Löpande produktionsarbete
• Kvalitetskontroll av färdig kliché
• Rapportering av kliché åtgång och övriga kostnadsposter i SAP
• Driva och utveckla klichétillverkningen
• Beställa förbrukningsmaterial
• Löpande underhåll och städning av maskinpark
• God kommunikation inom gruppen och mot andra enheter

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasiekompetens samt god datavana. Om du tidigare har jobbat med processtyrd produktion är det ett plus. Då du kommer att ingå i ett mindre team är det av vikt att du kan/eller har sedan tidigare jobbat i liknade situationer och inte är främmande för ta egna beslut som löser problem samt gynnar gruppen.

Du som söker
Vi söker dig som är självgående, pådrivande samt flexibel. Dessutom är du kvalitetsmedveten, noggrann och stimuleras av att ha påverkansmöjligheter i ditt arbete. Vidare söker vi dig som naturligt ser till helheten och som har en vilja att förstå verksamhetens flöden. Då du kommer att ingå i ett team är det också viktigt att du är en lagspelare som gillar samarbete.

Vi är övertygade om att ständig förbättring är det enda sättet att fortsätta ligga i framkant och vi ser det därför som en självklarhet att uppmuntra till och stötta våra medarbetare i detta löpande arbete. Bara tillsammans kan vi bli bättre och flytta fram vår position!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt
Annons

Horizon krokar arm med robot på Scanpack

Förpackningsmässan Scanpack i Göteborg är tillbaka efter pandemin och den 4-7 oktober öppnar man dörrarna. En av utställarna är Horizon som i år har krokat arm med robottillverkaren Omron i sin monter för att visa smarta lösningar inom efterbearbetning.

Scanpack är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik.

Horizon på Scanpack

– Inom förpackningsindustrin används sedan ett tiotal år tillbaks våra falsmaskiner för farmaceutisk falsning av bipacksedlar, stansmaskiner för förpacknings- och skyltproduktion, boklimbindning och broschyrhäftning för instruktions böcker med mera, säger Paul Jakobson på Horizon.

Genom att arbeta med robotar i efterbehandlingen så kan operatören koncentrera sig på små justeringar och kontrollera kvaliteten istället för att göra repetitiva uppgifter som att lasta i och ur material.

Robotar för samarbete

– När det gäller Omron så visar vi en kollaborativ robot som kan göra olika former av iläggning eller avlägggning i maskinsystemen, säger Paul Jakobson.

Horizon och Omron fins i monter A03:22.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Grafiskt uppköp i Skellefteå

redaktionen@branschkoll.se
Annons

”Det kommer bli alltmer komplicerat och resurskrävande att upphandla grafisk produktion och tryck”

Trycksaksförmedlare informerar om läget i pappersbranschen – och ger sina råd till trycksaksköparna – och därmed också till tryckerierna.

redaktionen@branschkoll.se
Annons

Sveriges Tidskrifter med seminarium om ”papperskrisen”

Printpool och Kapero är inbjudna som experter.

redaktionen@branschkoll.se
Annons