Lund

AR Packaging söker klichéoperatör

Om jobbet
Har du grafisk bakgrund och är intresserad av att bli en del av en internationell och spännande organisation? Då kan det vara du som är vår nya Klichéoperatör!

Om tjänsten
Som kichéoperatör ingår du i ett team som från en digital dekorfil producerar flexoklichér med Eskos Full HD Flexo inline UV 2 som bas. Du är väl förtrogen med den flexografiska trycktekniken och har en grafisk utbildning som grund. Tidigare erfarenhet av flexo- klichétillverkning är meriterande. Även erfarenhet som etikett- eller flexotryckare är önskvärt. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

• Löpande produktionsarbete
• Kvalitetskontroll av färdig kliché
• Rapportering av kliché åtgång och övriga kostnadsposter i SAP
• Driva och utveckla klichétillverkningen
• Beställa förbrukningsmaterial
• Löpande underhåll och städning av maskinpark
• God kommunikation inom gruppen och mot andra enheter

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasiekompetens samt god datavana. Om du tidigare har jobbat med processtyrd produktion är det ett plus. Då du kommer att ingå i ett mindre team är det av vikt att du kan/eller har sedan tidigare jobbat i liknade situationer och inte är främmande för ta egna beslut som löser problem samt gynnar gruppen.

Du som söker
Vi söker dig som är självgående, pådrivande samt flexibel. Dessutom är du kvalitetsmedveten, noggrann och stimuleras av att ha påverkansmöjligheter i ditt arbete. Vidare söker vi dig som naturligt ser till helheten och som har en vilja att förstå verksamhetens flöden. Då du kommer att ingå i ett team är det också viktigt att du är en lagspelare som gillar samarbete.

Vi är övertygade om att ständig förbättring är det enda sättet att fortsätta ligga i framkant och vi ser det därför som en självklarhet att uppmuntra till och stötta våra medarbetare i detta löpande arbete. Bara tillsammans kan vi bli bättre och flytta fram vår position!

Läs mer här: Länk till originalannons alternativt annonsörens sajt